cansuaydin Herkese Merhaba Kalp atışı duymayi heyecanla bekleyen çok taze bi adayım.. Pazartesi gunu olacak kontrolumuzde inşallah duyarız.. Pazartesi 7 hafta 6 günlük oluyoruz. Sizler kalp atisini kacinci haftada duydunuz ? Biraz endişeliyim de..
Mucizem00 cansuaydin 7.haftada keseyi görmüştük alttan ultrasonla 8. Haftada normal karından muayenede kalp atısını duymuştuk hayırlı olsun şimdiden😍
Alessia cansuaydin doktorum 11 haftalıkken dınlettı cok kısa bır sekılde daha oncesı bebege zarar verebılır dedi ekrandan gosterıyor zaten kalp atısını bılgınız olsun o haftalarda kalp atısını dınlemek riskli dopplerle dınledıgı ıcın bebege ısı gonderıyor ama ultrasonun hıc bır zararı yok
Kumru82 cansuaydin canım benimdeki ilki kürtaj oldu kalp atısı alamadık 31 ocakda sonra geneetik fln yapdırdım pıhtılasma cıkdı suan 8+1 hamileyim 7. Haftada kalp atısını vajınal ultrasonla duydum cok şükür Allah sanada nasip etsin bizlere müjdeyi verirsin coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her aksam
cansuaydin Mucizem00 Biz de 5+6da ilk muayenede üstten gördük keseyi. Her şey gayet iyi dedi doktorumuz :) Ama ilk gençliğimde kalp atışı alamadığımız icin kürtaj olmuştum. Şimdi ister istemez onun endişesi var üzerimde..
Mucizem00 cansuaydin evet canın normal tabi Rabbım sağlıkla kavuşturur bu sefer sizi insallah 😘 bir sıkıntı yoksa kesin duyarsınız canım
cansuaydin Kumru82 Bana da verdi corasprin, çok endişeli ama tatlı süreçler.. inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız, pazartesi mucizeyi duyduktan sonra buraya koşarak gelip müjdemi vericem inşallah :)