Deletedmom00710 Kızlar 5 haftalıkken gitmiştim ultrasonda kese göründü fakat bebek görünmedi çok canım sıkıldı 😞 yarın tam 7 haftalık oluyorum Cuma günü randevum var sizce görebilecek miyim ? 🙏🙏🙏
Beyzadncc Deletedmom00710 muhtemelen görürsün canim bendede 7 de bebek gözüktü 8+2de kalp atışını duymustuk😊😊
Kbradmrdg Deletedmom00710 canım 5 haftalıkta keseyi gördüysen yüksek ihtimalle kalp atışını duyar bebeğini de görürsün İnşAllah 🤗 bende 5. Haftamda keseyi gördüm bana 7. Haftada gel kalp atışı için demişti benim az kanamam oldu o yüzden 6. Haftamda gitmiştim o zaman hem görmüş hem kalp atışını duymuştum çok şükür şuan da 31 haftalık olduk darısı sana 😇
Canoglumbenm Deletedmom00710 5 haftalıkken bebek gözükmez zaten canım. Cuma günü gittiğinde görürsün bebeğini 😊
Deletedmom00710 Kbradmrdg ayyy ne güzel maşallah sağ Salim kucağına alırsın inşallah 🙏 bakalım çok heyecanlıyım inşallah bu sefer görürüm 🙏🥰
Alessia Deletedmom00710 bol bol ettım benımde cuma 17 haftalık olduk bebısı gorucem cok heyecanlıyım darısı sana yavrum bebım😘
Berrinsoygazi Benimde 5 haftalıkken sadece keseyi görmüştü doktor 8 gün sonra gittiğimde çok şükür hem bebeği hem kalp atışını duyduk 🙏bende sizin gibi panik yapmıştım hiç korkmayın 😊
Alessia Deletedmom00710 yok canım her ay gıdıyorum 4 aylık oldu ama rahat 5 kez gormusumdur cınsıyetımızde kız
Deletedmom00710 Alessia aaa ne güzel banada kıza benziyor diyorlar ama çok çook erken bunu tahmin etmek için sağlıklı olsun da farketmez ilk çocuk zaten 🤭 inşallah sende sağ Salim kucağına alırsın canım benim 🙏🙏
Deletedmom00710 Alessia takviye olarak vitamin ilacı Demir eksikliği ilacı kan ilacı falan yazdı mı doktor sana folik asit kullanıyor musun
Alessia Deletedmom00710 canım folıc asıd uc aya kadar kullanılmı dıye bılıyorum doktora sorucam cuma gunu bana hıc bır takvıye vermedı onuda sorucam sen kac haftalıksın
Deletedmom00710 Alessia yarın tam 7 haftalık olucam banada daha bişey vermedi folik aside hamile kalmadan önce başlamıştım zaten hamile kalmadan 3 ay önce başlamak gerek diye biliyorum sen gidince doktorundan iste folik asit bebek için iyiymiş