Nuraydefne Beyaz lekem geliyordu kesildi şimdi su gibi ilkçamaşırıma sus gibi oluyor acaba sıcaktan telememi 🙄
dygualmila Nuraydefne olur canım benimde oluyo aynı terleyebiliyon akıntın su gibide oluyo beyazda olabilir akıntıyla endişelenme
Ga35 Nuraydefne bendede oluo peçeteyle kontrol ediyorum nerden geldigi anlasılıo cnm öle yap bidahkine anlarsn 😀
Ssraa Akıntı artıyor son aylarda artık ve su gibi de oluyor. Ben bazen altıma kaçırıyorum zannediyorum ama akıntı :)
melike0411 Cumartesi bende ayni şeyi yaşadım 3 kere çamaşır değiştirdim damla damla su geliyordu hastaneye gittim şükür suyum degil akıntımın su gibi geldiğini ögrendim
melike0411 Muallim37 Alttan muayene yaptı su gelmiyor dedi ve bi test yaptı kagit gibi birsey suyum gelmiş olsaydi renk değiştirecekmiş testi yaparken akıntın var su gibi geliyor ondan karıştırmışsın dedi doktorum
CCDGN kokulu oluyormu sizin? benim cok kokulu ve sürekli camasır kıyafet degıstırmek zorunda kalıyorum bıktım camasır yıkamaktan
Nursemomm Nuraydefne akıntıda olabilir suyunda sızıyor olabilir canm dr una belirt bi kontrol etsin isteraen