Hacere Merhaba kızlar, bebeğimin cinsiyeti kız ama hala isim konusunda karar veremedik. Sizinde önerebileceğiniz isimler var mı?
Sasahu Hacere ela Eda Nil Seda ben bu isimleri çok seviyorum ben ela koycam kızımın adını “balkın ela” ❤️Bal kızım💞🥰
Sivasgelini Ömür 😍 kumsal😍 derin 😍 3ude ayri ayri cok begendigim isimler sen hangi isme karar verirsen ver insallah saglikla kucagina alirsin yolun bahtiniz acik olsun 🙏🏼
Hacere BaharSefvan eşimle bir türlü ortak karar veremiyoruz benim beğendiğimi o, onun beğendiğini ben beğenmiyorum zor işler 😏
Ceyer Nisa ✔️Berra ✔️İlayda✔️ Ebrar✔️ Buğlem ✔️Zümra ✔️Rabia ✔️Duru ✔️Berrak ✔️İlkim ....benimde karar veremediklerim 🤷🏻♀️😆😅
Hacere Ceyer Zümra ismini çok çok beğeniyorum ve düşünüyordum ama eşim hiç bişey beğenmiyor, dediğiniz gibi isimlerin anlamlarını araştırıp bakıyorum inşAllah bir isimde karar vereceğiz
Ceyer İsimlerin anlam ve kişilik özelliklerini gözönünde bulundurun çünkü ismi karakteri üzerinde etkili ...
Hacere Sasahu Elanur kız kardeşimin adı, dün hatta Ela koy sende diyerek bi konuşmamız oldu 🤣 ah kardeşimin olmasaydı güzel olurdu 🤣
Elwing6 Hacere idil,ekin,ilke,melina ,almila,ayçıl,beren,beray,günseli alternatiflerimizdendi belki fikir olur