bsrsl_2016 kizlar 19. haftami dolduruyorum ayaklarm cok şişmeye başladı herkes erken diyor. aşırı tuz tüketimimde yok ama cok rahatsizim.. aranızda ayni durumu yasayan var mi bne yaptınız öneriye ihtiyacım var 😣😣🙏
Gamzeciks bsrsl_2016 ayağımın fotoğrafını atmak isterdim şuan sana 😂😂 ramazan davulu gibi 32. Haftaya girdik bugun. Böyle bir şişlik yok. Tuzda tüketmiyorum ekstra. Onunla alakalı oldugunu düşünmüyorum. Kan akışıyla alakalı bence. Dinlenince düzeliyor çünkü.
mrsdoruk bsrsl_2016 akşamları ayaklarınızın altına yastık koyun. Tuz tüketmeyin bol su yürüyüş hoş bunları yapmama rağmen 30. Haftadan beri şişmekteyim ayaklarım davul gibi suan
espalp bsrsl_2016 20.haftadayım hamileliğin başından beri ayaklarım şiş. Bütün gün ayaktayım işteyken. Sürekli ders anlatıyorum tahtada. Haliyle davul gibi ayaklar. Eve gelince soğuk suyla yıkayıp dikiyorum yükseğe azalıyor. Tuzdan değil benim şişliğim de şartlardan 🤷♀️
bsrsl_2016 Gamzeciks bu postu açarken bnmde aklimdan o gecti ama atmadim 😁 bnde ayni fazla tuz kullanmiyorum bi yemeklere kahvaltida bile kullanmam domatese falan tombalak tombalak dolasiyorum,☹️
bsrsl_2016 Yasemincifci bu hafta artik baya sisiyor tahlil yaptirmistim tahlillerle beraber aticam yarin sorucamda bakalim suan böyleyse son aylarda naparim diye düşünüyorum
Sidelya Haftadayız 24 ten beri ben de şişmeye başladım bacaklarım ellerim ayaklarım şişiyo. Tuzlu tüketmiyorum ben de ama okulda bütün gün merdiven in çık ayakta dur şişiyo ister istemez. Dinlenince ayaklarımı yukarı kaldırınca ya da soğuk suda bekletince iniyo benimki
bsrsl_2016 Semisko baktırdim idrarda sadece enfeksiyon cikti ilac kullandım.. kan tahlilinde yarin Alicanm hemaogram cok dusuk dedi ebe onla mi alakali acaba bilemedim doktora aticam
bsrsl_2016 mrsdoruk en büyük dezavantajım muhasebeciyim bütün gün oturuyorum.. ck hareket yok maleseff aksamlari uzatip dinlenirsem iniyor
mrsdoruk bsrsl_2016 benimde o sekilde calısıyorum ve ister istemez oturuyorm ediyorum ama ayakta kaldıgımda da şişiyor. Gün içinde bir tabure gibi bir şeye az da olsa uzatabilirseniz ayaklarınızı bence o bile iyi gelir
Hilal94 29 .haftamdayım benimde şişmeye başladı ayaklarım tuzla aram yoktur zaten çok yol yürüdüğümde ellerimde davul gibi oluyor çok zor allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Sinembuse Bol bol su kızlar 37 haftama girdim daha hiç şişme ödem olmadi ama ben çok şu içiyorum gerçekten faydası cok suyun .
Sinembuse bsrsl_2016 aslında iyi iciyorsun ama miden alıyorsa daha fazla iç gerçekten faydası oluyor suyun sık sık idrara çıkarak atıyorsun vücuttaki ödemi.