Senemhifa Merhaba kızlar 38+2 olduk kontrolümüz vardı gittik geçen hafta 3.290 gr dedi doktor kilosuna bugünde 3.230 nasıl oluyor bilen varmı doktor anlattı bişeye göre ölçüyoruz diye de çok anlayamadım yaşayan varmı yada ne olduğunu bilen
GozdeCemre Senemhifa canım bu ölçümle alakalı tamamen yengemi tartttılar ooo çok iri bu bebek şu bu 3850 dediler 36. Haftada çocuk 40. Haftada 3200 doğdu sütü falan içmeyi hep bırakmıştı son ay ama çocuk tahminin çok altında doğdu doktor ölçüm yaparken eli bile titrese eksik yada fazla çıkar diyorlar ayrıca 3 ğ geçtikten sonra korkma kilo bu kadar önemli değil
[silindi] Senemhifa bizde de öyle çıkmıştı ama pozisyonundan kaynaklı oluyormus bizim bebiş ayaklarını popişinin altına almıs öyle olunca doktor ölçüm yaparken yanılma olabiliyor dedi
Gul33 Senemhifa baş,karın ve bacak ölçümü haftasına uygunsa, suyu yeterliyse bir de eş yaşlanması vs yoksa gerisi önemli değil diyor benim doktorum. Hiç boy kilo konusuna takma diyor. Genelde de söylemiyor kiloyu boyu, bazen söylüyor.
enfla cnm o doktorun ölcmesıyle alakalı soyle soyleyeyım muaynede doktor ıkı dere ölctu bırınde 3100 cıktı bırınde 3200 kusur cıktı 100 gr fark vardı sonrada dedı kı bebegın durusuna gorede degısebılıyor kılosu onemlı degıl 2500 u gecnce dedı. genelde kan akıslarıyla suya daha cok dıkkat edıyor bnm doktorum ölcumlerde bu sekılde oynamalara bakmıo cok
Senemhifa enfla çok fark var ama arada bizim geçen haftadan bu haftaya çok garip geldi bana hiç kilo almamış o zaman bu çoçuk 😄 dudağını büzüp durdu zaten ultrasonda şimdiden triplere de girdi yavrum içerde
zuzulice enfla canım seninle konuşmuştuk galiba cok iyi hatırlamıyorum ama sormak istedim sakaryadaki özel hastanelerin birinde bana sezeryan taraftarı doktor tavsiyesini siz mi tavsiye etmiştiniz eger sizseniz adını öğrenebilirmiyim?
enfla zuzulice yanı sezeryan taraftarı derken normal ıstoyorsan tabıkı normal dogum yapıyor fakat sezerya ıstyorsan normale zorlamıyor. adatıpta reyhan kaplan. illa de normal dıosanda beyhekmde seval mı ne var o ısrarla normal dıyomus.