merveeymeen Devlet hastaneleri cinsiyeti ne zaman söylüyor acaba bilginiz varmi ? 13+5 haftalığım . İkili tarama icin gittim bisey söyleyen olmadı. 1 hafta sonra tekrar gidicem acaba soylerler mi?
Denisss merveeymeen 14. haftada ozelde ogrenmistim ne dicek acaba diye 16. Haftada bile bile devlette sordum gorunmuyo dedi ama bakmadi bile 🤦♀️
Sltnzlm merveeymeen canım doktordan doktora değişiyor ben kontrole gittim devlete erkeğe benziyor dedi sormadım da ikili test için tekrar gittim 10 gün sonra yine benziyor dedi bakalım hayırlısı yarın yine kontrolüm var bu seferde kesin gösterir inşalh 13+5 bu arada 3 gün önden gidiyor ama usg ☺️
Sltnzlm merveeymeen ilk gebeliğim de de Koza benziyor dediler net bişey demedi ayrıntılıda biraz ısrar ettim kesin kız dediler o günkü ruh hallerine bağlı galiba devlettekilerin😂😂
Zlmdemir merveeymeen bende özele gidiyorum 14+3 de gittim belli değil dedi o değişiyor doktoruna göre sanırım.
Serrameri 15+6 da öğrendim ben devlette o zamana kadar hiç açmadı bacaklarını sonra zaten her kontrolde tekrar tekrar sordum cevap değişmedi. İkilide hiç bişey söylemediler ama yani kilosunu sorduğumda bile söylemiyorum dedi direk bakan doktor.
Nezahatozen 14+6da devlette %70 kız gibi dedi 1 ya da 2 haftaya netlesir demişti 15+3de özele gittiğimde kız dedi