MerveNural Mom72626 ben kullandim ilk 3 ay kullanamazsin ama ben 38. Haftada kullandim sadece 3 kere ince tabaka halinde alerji bolgesine sadece
CCDGN ben kullandım gogus altındakı yara ıcın 3 gun kullan ınce tabaka dedi ve 3.gün geçti yok oldu resmen
Mom72626 Naneliseker01 doktorum verdi zaten ever kortizon var çok az şekilde. Geçmezse kaşıntı kortizonlu iğne vuracağım dedi cildiye doktoru. Kortizonlu iğne bebeğin ciğerlerinin gelişmesini dahi sağlıyormuş duyduğumda şaşırdım baya 🙄🙄
Burcuaec Mom72626 advantan hamile değilseniz bile uzun süre kullanmamanız gereken bir krem. Ancak zaten çok kısa sürede etki ediyor. Umuyorum siz de arkadaşların bahsettiği gibi 2-3 sürüşte sonuç alır uzun süre kullanmak zorunda kalmazsınız. Geçmiş olsun 🙏
Naneliseker01 Mom72626 ben hamıle olmadan once kullanmıstım o zaman eczacı kortızon var bılgını olsun fln demıstı . hamılelıkte kullanılmaz gibi dusundum bi an :)
MerveNural Mom72626 hametan da al o da cok ise yariyor ikisini birlikte kullan hametanin hic bi zarari yok kortizonsuz