FHKK 35 haftalık olduk hala isime karar veremedik 😕 Oğuz Kaan diyoruz ama pekte olumlu bakamıyorum varmı anlamı güzel olan isim önerisi?
denizannee FHKK oğuz kaan çok güzel bence 😊 bizimki de sefa mert inşallah 🤗 çınar, cihan, umut, miraç.. biz bu isimlerde kararsız kalmıştık. Erkek çok zor valla 🤷🏼♀️
annesadman Tuğra, Kayra, Yavuz Selim,Yavuz Alp yada Cihangir isimleri benim çok hoşuma gidiyor cinsiyetimiz belli değil daha ama bunlar hep düşündüğüm isimler 😊
FHKK denizannee Saol canım onda karar vericez artık çok zor kararsızlık yaşıyorum 😐 Başkasına bulmak kolay da kendıme gelince hayli zorlandım 😍
Ebrs FHKK bende kararsizim aslinda ama hoşlanmadığım icin degilde acaba tasiyabilirmi cocuk bu isimleri onu bilemiyorum 🤗🙈
denizannee FHKK aynen bende etrafımda biçok insana isim önerisinde bulundum ama kendime bi türlü bulamamıştım 27 haftalığım bende 2 gün önce karar verdik. Çevre de çok etkiliyo onu koyma yaramaz olur bunu koyma saygısız olur ilk çocuktur adı kuranda geçsin.... neyseki içime sinen bi isim koyabildim 😅