Trabzon 1elif bende ikili ve üçlüyü yaptirmadim canım gerek yok dedim. Ya düşünüyoruz ama öyle olacak diye düşünmüyoruz sadece evhamlk geliyo sonuçta korkuyoruz 🥰
Uykusuzzt Trabzon inşallah hayırlı haberler alırsınız rabbim sağlıcakla versin miniklerimizi kucağımıza🥰😍🙏
Mucizem91 Ozgull canım benimde 3 tane kaybım oldu tüp bebekle hamile kaldım şimdi bulantı kusma falan yok bende ona evham yapıyorum niye olmuyo gelişemiyomu diye Rabbim inşallah korktuğumuza ugratmasın saglıcakla kucagımıza alırız inşallah 🙏 6+4 m bu arada ☺️
Trabzon Mucizem91 kız tüp bebekle hamile kalanlarin çoğunun mide bulantısı öyle olmuyo ☺️ çok zorlamiyo yani beni de zorlamadi.. korkma bişey olmaz geçecek inslalah evhamlk
Ftmemne Mucizem91 benim 3 gebeliğim de de olmadı bulantı kusma 😂 ama sanki psikolojik olarak kusmayınca hamile olduğun anlaşılmıyor gibi. Halbuki. Çok iyi bir şey. Çok zor bulantı kusma hayat zehir oluyır
Mucizem91 Trabzon önceden ilaçlardan çok çekiyoruz ya Rabbim kolay geçiriyor belkide tüp bebekle hamile kalanlar genelde zorlanmıyor hep öyle duydum inşallah saglıklı olsunlar da başka bişey istemiyorum cuma kontrolüm var heyecandan ölücem 🙈😂
Ozge3747 Trabzon Ben de doktoruma sormuştum. Tüp bebek annelerinde bulantı gibi belirtiler fazla olmaz, çok isteyerek hamile kaldıkları için psikolojik biraz, olsa da bastırıyorsunuz siz demişti ☺️
Trabzon Mucizem91 aynen öyle canım. Allah veriyor kolaylığını ..benimde haftaya cuma var biran önce gelsin diyorum cuma ☺️ siz kaç haftaliktiniz söylediniz de hatırlamıyor muyum
Mucizem91 Trabzon 6+4 olduk canım geçen hafta cuma yine gitmiştik 5+6 dedi doktor kalp atışı da oluşmuştu çok şükür 🙏 hatta 2. Bi kese daha var dedi ama saglıksız gibi dedi cuma günü bakalım nolcak inşallah onuda nasip eder Rabbim daha önce hep kimyasal yaşadım bide 2. Kontrolde hep kalp atışı duruyordu o yüzden cuma günü bizim için çok önemli duanı eksik etme canım hepimizin yardımcısı olsun Rabbim ❤️🤲🏻
Trabzon Mucizem91 ay canimmm Allah'ım yüzünü güldürsun inşallah. Allah emeklerinin karşılığını versin . Ve inanıyorum ki herşey güzel olacak . Sana sıkı sıkı tutuncak..🥰
Naz60 Trabzon Mide bulantılarım olmasa bebek aklımın ucundan geçmez daha 12. haftadayım tabi ilerleyen zamandada pek değişceğimi zannetmiyorum Abartmaya gerek yok bence
Trabzon Naz60 abartmak ile alakası yok bu işin. Çoğu gebelikler de oluyor bu evhamlılik insanin elinde değil
Sadiyy35 Trabzon evet hayatım oluyor hemde çok keşke olmasa her an aklımda bi benim sanıyordum ama değilmişim
Sabina03 Bende bebeğin haraketini hissetmediğimde efhamlanıyorum çok korkuyorum sonra haraket ediyo çok şükür diyorum
Trabzon Sabina03 elhamdil. Allah sonuna kadar güzel geçmesini nasip eylesin. Hayırlısı ile doğuralim inslalah
Ceyer Trabzon Rabbine teslim olacaksın yoksa vesvese ile psikolojik olarak kendine ve bebeğine zarar verirsin .. sen kendine düşeni yap sağlıklı beslen iyi şeyler düşün gerisi tevekkül 🙏🏻