Burcuveburcum Zeynepzeze benzer bir modeli kullandım iki kademeli bu şekil ve alt kademesi var yaşına kdr bu şekilde kullandım ilk kızımda daha sonra alt kademeye indirdim kullanışlı kısmetse ikinci kızımda da kullanacağım👍
Eed7 Zeynepzeze aldım henüz kullanmadm doğum yapmadığım için araştırıp aldım kademeli ve istersen sonra yan korumalık çıkıyor ve yürümeye başladığında kendisi girip çıksın yatsın diye divan gibi oluyor bebek odası takımlarını asla düşünmedim yakınlrm aldı asla kullanamadılar hem çok yüksek hemde kullanışsız bana en mantıklı bu geldi şifon yeride dolabınıda ikeadan aldm harika da oda oldu alcaksn bunu al derim 7-8 yaşına kadarda yatıranlar varmş düşünmeye bile gerek yok 😂😂
Halecnrlk Zeynepzeze bizimki de bundan kademeli ve hatta büyüyünce korkuluklardan tırmanmasın diye öndeki korkuluk çıkıyor.bu üst kademede fotodaki yatak alçak bile kalmış ben yatastan yatak aldım daha yüksekte bebeğe erişim çok kolay.bence başarılı
Zeynepzeze Burcuveburcum Ayy çok güzel o zaman 😍 Mağazalarda ki kaba oda takımlarından istemiyorum, çok sade bir oda hayalimde ki. Birde şifonyer ve dolap. Sağolun yorumunuz için 🌼
Zeynepzeze Eed7 Şu an çok mutlu oldum, bu modeli mi aldınız 😊 Bakıyorum hep upuzun kaba beşikler, sonradan yatak oluyormuş ama ben montessori düşünüyorum sonrası içinde ☺️ Dolap olarak bir şey aldınız mı? Birde hemnes şifonyer çok hoşuma gidiyor
Eed7 Zeynepzeze kenarları dalgalı gibi düz değil aynı seri ama şifonyer dediğiniz 8çekmeceli olan evet onu aldm 3kapılıda dolap aldm dar çokda güzel kalitesiz sağlam değil diyenlere kulak asmayın evimde çoğu şey ikeA yatak odamı bile evlenirken ikea alcaktm gittm dünya para verdm mobilyacıdan aldm 2senede mafoldu başka hamile olan arkadaşlarımada bu şekilde ikeadan takım yaptırp aldırdm asla pişman olmazsn bebeği ilk zaman yüksek kademede yatırıyosun büyüyüp ayaklanmaya başlayınca kademeyi aşağı indiriyosun baktın çok alçak geldi içine pamuk yatak yaptır ki yenidoğan için sağlıklı ben öyle yaptm hem yüksek oluyo hemde kullanışlı benm fikrim bu yönde 🤷🏼♀️☺️
Omma Bu modelde en alt seviyedeyken bebeği yatağına koyması zor oluyor mu? Önü indirilip kaldırılan beşikler daha kullanışlı gibi ama bilemedim😑 çok zorlar mı acaba?
Zeynepzeze Eed7 Gidip bir bakayım bence çok güzel görüntü olarak ☺️ Olmadı ilerde başka bir oda yaparız zaten. Sizde güle güle kullanın💛
RumeysaAkd Zeynepzeze ben aldım ıkeadan bu modelin benzerini ahşap rengini 2 kademeli görümcem önerdi çok sağlam kullanışlıymış ilk çocuğunda 5 yaşına kadar kullanmış hatta şimdi 5 aylık bebeğin de kullanıyor
ozlemky Zeynepzeze bizde bu yataktan aldık, kocaman karyola yataklara bir sürü paralar vermeye hiç gerek yok fikrimce 😊 iki kademeli olarak yatabiliyor zaten ayaklanana kadar en üst seviyede kullanıp daha sonra aşağıya alabilirsiniz kademesini. Ön parmaklık kısmı da çıkabiliyor. Ben henüz kullanmaya başlamadım ama abimin bebeği kullanıyordu ordan biliyorum ondan dolayı bende bundan aldım 😊
Zeynepzeze ozlemky Bende montessori istiyorum biraz büyüyüne kadar kullanayım yeter diğer modeller çok kaba bu zarif
[silindi] Zeynepzeze ben de sallanmıyor diye biliyorum bu beşik için o yüzden bence sıkıntı olacağını düşündüğüm için vazgeçtim çünkü ilk zamanlar bebekler sallanmaya ihtiyaç duyuyor mutlaka diğer türlü sürekli kucağında uyutup oraya yatıramazsın bu seni yorabilir gece uyandığında bile sallanmak isticek canım