Aysenurbrnn Slm kızlar..epidural anestezi hakkında bir fikriniz varmı normal doğumdamı yoksa sezeryan doğumdamı uygulanıyor haftaya anestezi randevum var biraz bilgi sahibi olup öyle gitmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim❤️
Beyza12 Aysenurbrnn bildiğim kadarıyla normal dogumdada epidural i tercih edebilirsin. Sezeryanda nasil oluyo bilgim yok
Neseozkan Aysenurbrnn her ikisinde de epidural oluyo canım ama sezeryan olacaksan spinal daha iyi çünkü epidural baş ağrısı falan yapabiliyo spinal daha rahat ve daha hızlı uyuşturuyo anestezi teknikeriyim.
denizoktay Aysenurbrnn bana epidural sezeryan yapacaklar ama haftaya öğrenirim gidince detayını ben de tam bilmiyorum
Bhrrr355 Neseozkan spinal oldum mahvetti beni canm herkeste çok şiddetli olmayabilir belki ama beni mahvetti ağrısı baş
Secil3455 Neseozkan siz işin içinde biri olduğunuz için özellikle sormak istedim,cevabınız benim için çok önemli. her şey normal giderken epidural alır mısınız? Bugün hastanedeydim rutin kontrol vardı 38+5 deyim ve normal Doğuma karar verdik tetkiklerden sonra. Korkmuyorum sancıdan doğumdan falan ama yine de kestiremiyorum kendimi çünkü Doğum yapan Bi tane kadının sesi bütün hastaneyi inletiyordu benim kontrol boyunca. Çok iyi gelecek bi şeyse herkese standart neden yapmıyorlar diyorum. Riski yararından çok mu dersiniz?
Neseozkan Secil3455 valla bence tercih meselesi bende çok korkmuyorum illaki ağrısı olucak ama neden daha az ağrılı olmasın ki ? O yüzden bende epiduralli normal doğum istiyorum. Çok rahat oluyo bi çok doğuma girdim tavsiye ederim. Sadece bazı anneler epiduralden dolayı iyi ıkınamıyolar iş biraz daha uzuyo o kadar.
Neseozkan Bhrrr355 bol kahve tüketimi gerek doğumdan sonra. Belki sizin bünyenizde o şekilde etki etmiş olabilir. Ama genelde spinalde daha rahatlar.
Damlas Neseozkan benim migrenim var, anestezi doktoru spinal ağrı yapar, epidural yapmaz diye epidural yapıcam dedi😞şuan çok korktum, ağrılarım günlerce geçmemişti bi operasyonda spinal olmuştum. Genel anesteziye mi çevirtsem sizce
denizoktay Damlas bana da spinal in sonrası kötü oluyor epidural de ağrı kesici daha iyi sonuç veriyor dediler burada çok post açıldı genelde epidural daha iyi yorumları yapıldı
Neseozkan Damlas canım doktorun ne diyosa o yolu izle bence çünkü seni takip eden doktorundan iyi bilemem. Spinalde çok baş ağrın olduysa tekrar spinal düşünme derim. Yani sana burda ne desem yanlış olur doktor değilim sonuç olarak gördüklerimi ve fikirlerimi paylaşıyorum. O yüzden hakkında hayırlısı en güzeli olsun
Aysenurbrnn Neseozkan çok teşekkürler normal doğumda iğnesiz bir şekildede oluyor demi bide epidural anestezi ilerde bir sıkıntı yaratırmı annede bel ağrısı gibi
Neseozkan Aysenurbrnn tabiki iğnesiz olabiliyo normal doğum epidural anestezili normal doğumlarda sonradan sıkıntı olmuyo uygulayan doktor eğer doğru uyguladıysa. Baş ağrısı oluyo doğumdan sonra bazısında o bile olmuyo. Bünyeden bünyeye değişiyo