Gulsahhatuun Arkadaşlar bana doktorum Decavit vermedi . Herkes içiyor musun diye soruyor hayır içmiyorum diyorum garipsiyorlar herkes kullanıyor mu bu ilacı
Fatmanurkorkmaz Gulsahhatuun bende kullanmıyorum Canım doktor bi eksik gördüğünde veriyormuş 4. Aydan sonra yazdı bana ama sonra kullanmana gerek yok sürekli evde bulunsun kendini halsiz hissedince hasta olacak gibi hissedince iç dedi.
elfemrhbbs Gulsahhatuun bende kullanmıyorum sadece kan hapını kullanıyorum bıraktırdı dokturum icince midem bulanıyo asırı halsizlik oluyordu
nhlblr İhtiyacın yoktur kan tahlillerine göre ne eksikse onu verir doktorun. Ayda bir kan tahlili yaptır götür doktoruna
Leydileyla Gulsahhatuun ben de hiç kullanmadım, Demir hapı ve d vitaminini Doğuma kadar kullan dedi. 33 haftadayım magnezyuma yeni başladık
Misskokulumm Gulsahhatuun bende kullanmıyorum kan hapı verdi balık yağı bir de bi tane vitamin hapı verdi
Ceydaa95 Gulsahhatuun doktorum ben demeden verdi benim çok düşük d vitaminim sizin düşük değil demekki
denizannee Gulsahhatuun decavit d vitamini takviyesi kuzum. Eksiklik yok demekki o yüzden vermemiştir 🤗