Gozde01 Mlke hayıt tohumunuda araştırabilirsin ben onu kullandım bide immunuance vitMin hem sen hem eşin
hafsam_omerim Mlke bende miyom var 7ay hamile kalamadım. Ama karın ağrım da çok oluyordu doktorlar bişeyin yok gayet sağlıklısın diyordu. Bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle kullandım. İlk ay acayip akıntım oldu ve çok kaşıntı oldu hatta doktor kaşıntım için ilaç verdi belkide enfeksiyon söküldü yada ne bilmiyorum. Ama adet olduktan sonra diğer ayda kullanmaya devam ettim özellikle ketentohumu yağını içtiğimde resmen kasıklarımda kıpırdanmalar oluyordu. Sanki yumurtalar harekete geçiyordu.
Mlke hafsam_omerim ayy 🙏 allahım şifa arayan derman olan herkese bir vesile yardim ediyor 🙏🙏🙏 çok sevindim canım
Tugcehar87 Mlke onkoloji doktorunuz size bu konu ile alakalı bilgi vermedimi kepoterapi dem önce genelde yumurta yada sperm dondurma tavsiye ediyorlar diye biliyorum hiç anne yada baba olmamış kişiler için
Mlke Tugcehar87 doğru canım ama tiroid kanseri onkolojide tedavi olmuyor yani kemoterapi almıyor 🤗 kötünün iyisi diyelim tiroid icin . bize gerek olmadığını söyledi doktorumuz dondurma işlemini
Tugcehar87 Mlke radyoterapi aldı sanırım eşiniz o etkilemiyor diye biliyorum şansınız yüksek peki eşinizin sperm sayısına falan bakıldı mı tüp bebekten önce bunu yaptırabiliyorsunuz diye biliyorum ayrıca geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın
Minnosizmmm Mlke inşallah isteyen herkese nasip olur canım benim de çok sorunum oldu bitane kimyasal yaşadım ondan sonra olur dedi herkes ama bu 3. Adetim hala gebelik olmadi inan çok zor bir sürü ilaç tedavi sürekli kan vermekten kollarım delik deşik oldu benim troit ve prolaktin sorunum vardı tahmin de yapışıklık vardı hsg çekildim rahim içi enfeksiyonu sebep olmuş rahim ters ve sağ tarafındaki yumurtalık kanalı büküntülü geliyor ama yine de umudum var Sadece üzüldüğüm tek konu eşim çok istiyor çocuklara nasıl baktığını görüyorum içim gidiyor elimden bişey gelmeyince insanlar bebek yokmu daha diye darliyor artık ağlayasım geliyor sormayın diye. Yaşamayan bilemez ama vakti vardır diyip avutuyorum kendimi tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip olsun tez zamanda sağlıkli sıhhatli
Mlke Minnosizmmm ahhhh ah içimden geçenleri yazmışsın ağlamak üzüntü den böyle için acıyor ama insanlar çok acımasız cokkk bizimde tedaviyle olacak büyük ihtimalle ama bu ay bitkisel şeyler deneyeceğim allahım ol der olur isteyen herkese nasip etsin Inşallah sağlık ve sihhatle🙏🙏🙏🙏
Mlke Tugcehar87 amin canım allahım bu hastaliklarla kimseyi sınamasın eşim atom tedavisi aldı kemoterapi ve radyaterapi kadar büyük bi tedavi değil aslında eşimin testleri yaptırması lazım ama duygusal olarak onu yormak istemiyorum biraz daha bitkisel şeylerle deneyip seneyi doldurunca onuda doktora götürecem inşallah gerek kalmadan gebelik olur 🙏🙏
Pnaratnn Mlke yok bildiğin ceviz ben Cevizli incir reçeli almıştım 4 ay sonra da bebiş oldu her sabah onu yerdi incir ve ceviz asiri faydalı ama canım bide 2 ay folik asit kullan 2.ay tutuyor en dahil çevredeki herkes 2.ayda kaldı 😏
Mlke Uurbsra Önümüzdeki günlerde doktoruna gidince sorucam canım hatta Ari sütü bal polen propolis karışımı var saraçoglunun onu kullanabilir mı soracam😊
Tamam Mlke Geçmiş olsun,eşiniz ne kanseriydi bilemiyorum ama doktora sormadan kürt uygulamamalı.Birkisel kürler yasak,kötü yan etkileri olabiliyor.Bir doktora gidip vitamin için tavsiye alabilirsiniz.
Mlke Tamam doğru diyorsunuz ama eşim tiroid kanseri kemoterapi yada radyoterapi almadı yasaklarimiz yok normal hayatımızı yaşıyoruz canım benim😊 doktorada soruyorum teşekkür ederim 🤗
BaharSefvan Mlke olur inşallah canım umudunu yitirme rabbnden iste😘 sabah kahvaltıdan sonra yiyin ki gün içinde kalite artsın ilişki anına kadar
Robinronya Öncelikle şifa diliyorum. Ben önce incir kürü yaptım bir ay. Sonra adet oldum. O ay adetim biter bitmez iki defa birliktelik yaşadım. Sonra eşim askere gitti. İncir kürü uzun süre yumurtlamamı sağlamış. Soğan kürü de yaptım ve o sırada hamileymişim hiç haberim yokmuş. Çok şükür bebeğime bir şey olmadı o süreçte. Çünkü soğan kürü düşürür falan diyorlardı 😔 Allah size de nasip etsin inşallah tüm isteyenlere nasip etsin 💐
Mlke Robinronya Inşallah canım benim allah bebeğini sana bağışlamış 🙏 dua et bizlerede nasip etsin insallah🙏🙏🙏🙏
Iremgokce Mlke erkeklerde arı sütü ve arı poleni çok faydalı oluyormuş canım eşin zor bir süreçten geçmiş ve ilaç tedavisi almış bence deneyebilirsiniz bunu he birde bol şekerli tarçınlı sütlaç 👍🏻
Zehralismail Mlke inşallah.. inşallah ❤️ Eşinizin rahatsızlığı yüzünden onu söylemedim. Ciddi bi rahatszılık atlatmış. O yüzden dr lar pek önermiyorlar. Bi araştırın derim.
gdaslik Mlke etkisi varmıdır bilmiyorum ama kış başında bağışıklık güçlensin diye bal propolis polen arı sütü karışımı almıştım eşimle birlikte sabahları aç karnına birer kaşık yedik maksat hasta olmayalım. Kavanozun yarısındayken hamile kaldım. Sonradan öğrendim yumurta kalitesini arttıran bir karışımmış aslında o. Belki size faydalı olur.
Mlke gdaslik evet canım çok faydalıymış kullanmayı planlıyorum bu ay bende teşekkür ederim çok sağol 😊😊