adm Açtığınız tartışmanın başlığı içeriği hakkında fikir vermiyorsa ve bir konum ile alakalı olduğu halde il etiketi kullanmadıysanız silinir.
EmraheydaBier adm birde şu gereksiz yemek gelin kaynana görümce vs engel koyulsa daha güzel hale gelicek bugün çok sinir bozucuydu akşama me pişirsem dio sanki yemek sitesi burası amaca bak bence kaldırılmalı admin böyle postlar
Susamtanesii EmraheydaBier haklısın canım birde hamilelerin olduğu biyer herkesin canı isteyebilir hiç düşünmüyorlar..
Kubar adm meraba admin ya ben bişey sorucam bilmiyorum mümkün mü hani bebekten mesajlar geliyor ya oraya mesala baba annem çok yoruluyor ona biraz yardımcı ol gibi mesajlar gelemezmi gelse çok iyi olurdu 😊😋😊yani öyle bi özellik varmı aceba uygulamada
MucizemiBekliyorum adm 1 haftadir profil resmi koyamiyorum biseler yanlis gitti deyip hata veriyor admin
meltemleung adm admin ben siteye girdigimden beri koyamiorum hergun deniyom tk yok daha oncede yazdim orali olmadiniz ??
Ela Merhabalar albüm bölümüne eşimle foto koymuştum neden silinmiş acaba? Happymomda instgrmda yayimlanablmesi için ne yapmaliyim?
CeylanGnsevinAkta Merhabalar hanımlar benimde silindi sanıyorum çünkü göremiyorum msjımı 3. Hamileliğim 10. Haftadayım 🤰🤰🤰