Ayguns Kalbiminsesi öyle sayılmıyor adet gününüzde hamile kalamayacağınıza göre ? Size haftalara göre tabloyu atardım ama internetim yavaş yükleyemiyorum tabloyu bilen arkadaş atsın posta oradan anlarsınız nasıl hesaplandığını. Şuan 5 ay 18 günlüksünüz
Kalbiminsesi Ayguns evet adet gununden saylimiomus ben 2 hafta cok saymisim oyuzden tesekurrler 12 gun sonra 6 ay dolacak
Kalbiminsesi Ayguns 5 ay 18 günlük demissiniz 12 sonra 6 ay dolmis olmuyormu 5 ayi zatn doldurmusumki 5 ay 18 gun diyosunuz yani 5 aydan sonra bide 18 gun gecmis 12 gun daha ekleyin 28 yani alti doluyo cicim
Ayguns Kalbiminsesi siz de yazmışsınız işte 5 ay 18 günlüksünüz 12 gün sonra tamamen beş ayı tamamlamış 6. Aya girmiş oluyorsunuz bunda anlamayacak ne var bu kadar bilemedim yahu. Valla açıklama yapmasak siz sekiz aylık hamileyim de dersiniz !!
Elfeylldhn Ayguns bence siz yanlıs hesapliyorsunuz 5 ay 18 günlük demek 5 ayi bitirmis 6. Ayindan 18 gun almis demektir yani 12 gun sonra 6. Ayini bitirecek hanimefendi
Ayguns Elfeylldhn ya tamam işte sizde söylüyorsunuz 6. Ayından 18 gün almış diye 12 gün sonra tam 6. Ayında olacak aynı hesaba çıkıyor
Burcuveburcum Kalbiminsesi 🙈ben ayı 4 hafta olarak hesaplayarak devam ediyorum doktor öyle demişti 24 haftalığım 6.ayımdayım😉
Esrarse 24+1 olduk ve korku dolu geçiyor, bu erken Doğum meselesi beni kasıyor öyle bir durumum yok çok şükür ama ya olursa hesabı 😩