Glsnarstrn Merhaba arkadaşlar.artk 35 haftalık olduk hala bebek arabasına karar veremedim.gidip bakıp seçmek istiyorm ankarada neresi var bakabileceğim mağaza olarak?ulusa gittim bir sokağa hep benetto satıyorlardı.
Sitionline Glsnarstrn minicity var İstanbul yolu üzerinde ordan almıstım ben 3 tekerlekli cok rahat kullanımı
Ayseguul Glsnarstrn babymall a bakabilirsin bizde oradan yaptık hep alışverişimizi arabamızı ordan aldık çeşitte çok aklında bulunsun
denizcik Glsnarstrn babymall i tavsiye ederim. Biz de çoğunlukla ebebekte alışveriş yaptık şubat indirimi sırasında ama tüm çeşitleri göreyim dersen babymall in mağazaları inanılmaz büyük. Her fiyat aralığından arabayı almayacak olsan bile gidip ordan inceleyebilirsin.
Glsnarstrn Sitionline hangi marka aldınız peki? Birde fiyatlar nasıl orada ve marka seçeneği varmı?biraz fazla soru sordum sanırım ama😊😊
Sitionline Glsnarstrn sunny baby aldık 1099 du sanırım fiyatı kullanımı cok rahat geldi 3 teker olduğu için rahat dönüyor çıkarıp takması kolay geldi var marka çeşiti orda fiyatlar iyi
Glsnarstrn Ayseguul bir bakayım babymall mağazasınada.fiyatları nasıl genel olarak ben bu zamana kadar hep e bebekten alışveriş yaptımda
Ayseguul Glsnarstrn istediğin fiyat aralığında istediğin markayı da bulabilirsin çeşit çok biz baby2go caramio almıştık 1.200 e düşmüştü
ozgeoznur Daha önce ben de araştırmıştim bunu postlardan ve ulusta canbebe varmış bir de Demirtepede onur çarşısı varmış avm ler dışında