Yasemin6161 Bugün ilk kez nst ye girdim kağıdın altında 05.04.44 3cm/min yazıyor ne demek oluyor bu farklı bir doktora gittim doktorumun tayininde dolayı öğleden sonra gösteren acaba bilgisi olan varmidir
Fatiheren_61 Yasemin6161 sorunun cvp bilmiyorum fakat 61 dikkati mi çekti .trabzonlumusun orda mı yaşıyorsun
Yasemin6161 Fatiheren_61 evet canım Trabzon'da yaşıyorum hackalı babaya gidiyordum sürekli doktorumun tayini çıkınca numune Hastanesi'ne gitmek zorunda kaldım ve ilk kez bugün nst ne bakildi. Sen canım
Fatiheren_61 Yasemin6161 trabzonluyum fakat İstanbul’da yaşıyorum .daha önce orda yaşıyordum.imperyalde Doğum yapmıştım tatil için yine geleceğim kontroller için dr arayışındayım.imperyale gitmem daha 😞😉
Yasemin6161 Fatiheren_61 canım valla ben çocuk gelişimi mezunuyum ve gayet iyi görüp bilgi sahibi olduğum için büyük konusmayayim da asla özele gitmem devlet hastanesi zor evet çok zor ama güven konusunda tamamen iç rahatlatici ebesi doktoru hemşiresi hep işini bilen insanlar ozeldekilerin çoğu torbil ile girmiş sonradan bilgilenmeye çalışan kişiler.