Mysteryyy Merhaba herkese😊 19+1 olduk. Yirminci haftamiza girdik yani . alışveriş icin en güzel zaman sizce nedir? Siz kiyafet, yatak, bebek arabasi gibi ihtiyaçları ne zaman aldınız?
titebouille Mysteryyy 16.haftada beşiği ve gardrobunu aldık.. Bebek arabası için indirim beklerken gittikçe zamlandı tekrar indirim gelince hemen alalım dedik 20.haftamdaydım.. Kıyafetlerinide her hastane kontrolünden sonra gezerek aldık.. 25.haftalığım bez , ıslak mendil ve her ihtimale karşı devam sütü alacağım bunlar kaldı.. Acele ettim çünkü hem Ramazanda eşimi ordan oraya yormak istemedim..Hemde Bayramdan sonra memlekete gidiyoruz doğum orada olacak..😊
Mlssa Mysteryyy 18-19gibi aldım bir kaç parça..24+4Üm şuan canım kıyafetler,şampuan,küvet vs bakım ürünlerini aldım.Beşik bebek arabası dolap bir de ufak tefek şeyler kaldı.Onları da bayramdan sonra tamamlayacağım☺️
Nazoliii Mysteryyy ilk bebekse 0dan başladığın için alınacaklar çok oluyor malesef bu haftalarda baslayip yavas yavas alirsan iyi olur 😊
Mysteryyy Nazoliii evet ilk bebek😊 bir de yaza gelicek alisveris faslı. Ağırlaşıp göbeğim çıkacak 🙃 gezmek , bakinmak yazim cok daha zor
Kalbiminsesi Bir benmiyim almaya cesaret edemeyen 24 haftaligim daha bisey almadim esimle hemfikiriz son aylarda alicaz ne olacağı bellindegil erkenden alip sonra aci cekmeyelim dedik
Yaser27 Kalbiminsesi canım bizde 27 haftada başladık şuan alacaklarımız bitti 30 haftalik olduk e bebeğe girip hepsini aldık kıyafetleri de internetten aldım sadece zibinlari mağazadan aldım artık Allah izin Verirse de bayramdan sonra yıkamaya başlayacağım çok agirlasmadan 27-30 arasi en uygun zamanlar bence
Minikaydoganlar Kalbiminsesi bende sizin gibi düşünüyorum ikiz gebelik riskli gebelik oldugu için daha yeni aldık beşik falan 29+2 olduk biz
Mavis222 Bebek düşündüğümüzde iki cinsiyete göre ufak tefek aldık hamile olduğumu öğrendim 27+3 olduk herşey hazır gibi bişey sağlıkla gelsin paşam 😍
Zeynka Mysteryyy 25. Haftada zıbın alarak başladım alışverişe, sonrasında hep indirimlere denk geldikçe aldım :)
Yaser27 Mysteryyy aynen nefes darlığı bel ağrısı falan bi de bende kansızlık ve tansiyon düşüklüğü var şuan haftada bi dışarı çıkıyorum o da eşim ile tek basima dışarı çıktım merdivenden düştüm bi daha da korkumdan dışarı tek çıkmıyorum
Mysteryyy Yaser27 cok geçmiş olsun. İleriki haftalarda bizi ne bekliyor bilmiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Crnerkn Mysteryyy Biz 16 haftalıkken cinsiyeti öğrenir öğrenmez başladım😁 şimdi 33 e dayandık valla yeni bitti çnkü gidip de aynı gün herşeyi almıyosun zaten. Yavaş yavaş gördükçe beğendikçe farklı yerlerden başlıyosun hem rahat oluyo hem stressiz tavsiye ederim. 30 a gelmeden bitir bence alışveriş olayını çnkü 30 dan sonra 15 dkkada bir çişin gelmekten ayak bilek ağrısından sıcaktan ondan bundan benim artık evden çıkasım bile gelmiyo şahsen
Srnkrbrn Mysteryyy 22. Haftadayız kıyafetlerimiz hemen hemen bitti bidaha ki ay dolabını besiğini alacaz sonraki ayda ıslak mendil sampuan bez vs alıcaz öyle 😂
Alarasel Srnkrbrn oo hızlıısnz siz cnm biz 26 27 de beşik vs kıyafetler emzik bi eron tammaladk. Şimdi inşAllah 32 34 e kadr da dolabı hakısı oerdesi bnm ihtiyaçlar ve pişik kremi alt bakm seti gibi şeyler kaldı bebk arabası temmuzda artık🤣
EsZe Mysteryyy 27+2 olduk daha başlamadık 🤷♀️ Birkaç hediye geldi arkadaşlarımdan Allah’tan 😀 bayramdan sonra başlıcam inşallah
Catsmomy Hepsi aslında bir hafta da düzene koyunca halledilecek seyler ben 28. Hafta da tamamlamaya başladım şimdi 31 oldum bitti sayılır