Aysingeldiislerdegisti Akbulut ben doğallığına çok emin olduğum için siveno kullanıyorum ki birçok deterjan denedim
Zeynka Modies Merhaba, hayır bence kötü değil. Deterjanı kokusuz, yumuşatıcısının da ağır olmayan temiz bir kokusu var bana bebek kokusunu anımsatıyor :) Gayet memnun kaldım, greenclean da çevremde önerildi o yüzden denemek istedim.
denizoktay Akbulut dalan roxy granül sabun aldım ama makinada çözülmesi sıkıntı olmasın diye sıcak suda bekleyip çözdürdüm sıvı sabun gibi oluyor ve çoğalıyor daha bereketli oluyor,greenclean yumuşatıcısı da bime 9 liraya gelmişti onu da kullandımsıvı deterjanını bulursam onu da alcam hemen😊
Yaser27 Akbulut ben dalın aldım ama kullanmadım daha aceleyle aldık elime o geldi onu aldım iyi değil mi ya kimse pek onu yazmamış
denizoktay Yaser27 dalın ürünlerinde kimyasal madde çok oluyor diye alınmıyor genelde ama yıkanıyor sonuçta hepimiz ek durulama yapıyoruz,ek durulama yaparsın bişey olmaz
Yaser27 denizoktay mühendisinoglu yeni çıkan dalın deterjan da yok diye yıldızlar listesine eklemişti bende öyle aldım o an bi o aklımda kalmış 🙄 zaten ek durulama yapmayı düşünüyordum. Bi de şey soracağım güneş de mı kıyafetleri kurutacaksiniz yoksa içeride mı kafam karıştı
denizoktay Yaser27 ya ben geçen hafta yıkama ütülemeyi hallettim evde kurutuyordu herkes ben de öyle yaptım evin içine ip gerdim😝😝camları da açtım öyle kuruttum.birde polenler daha tam bitmedi benim de alerjim var çocuk da rahatsız olmasın diye balkonda kurutmak istemedim.ama doğduktan sonra da hep içerde kurutmayız herhalde o kısmı henüz bilmiyorum😝😝
Fatos00 Akbulut omu baby aldım ama kullanmadım bi fikri olan var mı bununla ilgili herkes dalan ve duru granül öneriyor?
denizoktay Fatos00 ya bence çok da kasmamak gerekiyor her şekilde yıkama durulama ek durulama yapılıyor zaten ben a101 de 6 liraya buldum dalanı öyle aldım yoksa ek durulamalarla normal deterjanlar yıkayacaktım ilk kez giyecek tahriş olmasın diye dikkat ediyoruz ama her anne birkaç ay sonra hiç bu kadar ddetaylı düşünmeye vaktiniz olmayacak diyor😝😝
Yaser27 denizoktay Bende bayramdan sonra başlayacağım içeride kurutacagim balkonun kapısını açacağım öyle içeride kurusun diyorum
Fatos00 denizoktay bende biraz şaşırdım ilk yıkma ya daha ikinci de bende savun tozu alacam ya dalan ya duru😂
denizoktay Fatos00 ilk sefer sabun tozu falan neyse sadece tekstil tozu çıksın diye yıkıyoruz zaten de sonrasında o kıyafetler hep lekeli olacak sabun tozuyla o lekeler çıkıyor mu acaba onu bilmiyorum ben de
denizoktay Fatos00 evet öyle de olabilir illaki kaka lekesi falan olacak önden çitilesek bile sabunla zor bence 😊