Meryemylcnky O kadar kararsızım ki kimi Prima en iyi diyor kimisi sleppy diyor 🤦 aslında primayla başlamak istiyorum sleppy çok sızdırıyor diyorlar 🤷 sizler hangi bebek bezini kullanıyorsunuz veya kullanacaksnz 🤔
Hulyalp Meryemylcnky kiz kardesimde primayla basladi ama bi sure sonra maddi skinti yasatti sleppye gecti ayni kalite diyor. Pisik veya sizdirma yasamamis. Bende sleppy aldim
Denizanne Meryemylcnky prima eğey kimyasal o yüzden sleepy le başlayacağım. Olmazsa molfix goon falan
CCDGN molfix ile başlayacağım 1 numara(132 adet) 2 numara (312 adet) var suanda 2 adet cok mu fazla olmus?
Aysedgrlikrkmz Meryemylcnky ben sleepy nin paketi vardı kampanyalı onu aldım onla başlıycam inşaallah ☺️
Ipek34 Ben de sleepy ve baby me arasında kaldım. Bi de heralde molfix in kimyasalsız serisi cikmis . Bilemedim ki ya
Hayal_Demir Meryemylcnky sahsen ben primaya ennson basvururum o da sayet baska hic bir bez ise yaramazsa. Ben sleepy aldim dun. O olmazsa minnies, baby me, evy baby vs denerim. Prima en zararli bez.
Hayal_Demir Meryemylcnky sahsen ben primaya ennson basvururum o da sayet baska hic bir bez ise yaramazsa. Ben sleepy aldim dun. O olmazsa minnies, baby me, evy baby vs denerim. Prima en zararli bez.