havva_clk41 Hanımlarr gece uyuyamıyorumm sabah erkenden de uyanıyorum hiç rahatımı bulamıyorum uyku problemi olan var mı tavsiyeleriniz neler ?
Signemask havva_clk41 bende senin gbiyim hic uyumuyorum desem yeri. Doktor 2 ila 5 arasi bebegin gelisimi icin cok onemli uyu mutlaka dedi. Kendimi ne kdr zorlarsam zorliyim uyuyamiyorum. Tv, kitap, uyku getircek bissuru sey. Bana misin demiyor.
Denizanne havva_clk41 haftamız ve günümüz ayrı bende tam olarak böyleyim hatta uyudugum zamanlarda da sık sık uyanıyorum tekrar yatıyorum
yaseminan havva_clk41 bende gece 3 e 4 e kadar uyuyamıyorum sabah 7-8 gibi uyanıyorum uykusuzluktan ölüyorum ama bir türlü uykuya dalamıyorum
Merver havva_clk41 hormanel miş canm bende doktora sormuştum bebek doğunca sürekli yat kalk olacagı için alıştırma yapıyoruz rabbimin hikmeti işte bizde 33+2 yiz
havva_clk41 Signemask aynen öyle ya bir o yana bir bu yana dönüyorum sürkli gecelik değiştiryorum rahat edemiyorum bir türlü :( uykusuzluk çok kötü ya
havva_clk41 Signemask Şuan çok uykum var mesela ama uyuyamıyorumm benimde ayaklarım şişiyor ve aşırı derecede yanıyor
Nezahatozen aynı şeyi bende yaşıyorum bütün odaları geziyorum birde tuvalet devamlı sıcak olması benim için çok kötü nasıl olcak bilmiyorum