Tiredmother Kızlar 40+6yım sancım flan yok nişan su yok ama karnım bi kaç saattir taş gibi içine taş koyulmuş gibi yani oturup kalkamıyorum bu nedir yorumlayabilecek biri var mıı??
Deletedmom143 Tiredmother cok guman nisan gele bilir.sertlesme sanci verir her halde.bebek gelmek isdeyede bilir canim😊 Sen goze al herseyi.
Sezenaksukarademir Tiredmother bir yerde toplanıyor gbi oluyor dimi. Bana da oluyordu. Sonra hafif bir adet sancısı. Nedenini inan bilmiyorum. 🤷♀️İnşallah sancın başlıyordur 😂
Deletedmom143 Tiredmother Benim haftam kucuk o uzden bilgim yok canisi kusura bakma😊Sadece gorduyumu soyluyorum.Insallah bende snein zamanina gelirim sende bana dersin🤪
Tiredmother Sezenaksukarademir yok ya toplanma flan yok hatta baya hareketsiz hastaneye gidiyorum şimdi bi nst bağlanayım korktum 🤦🏻♀️
Tiredmother Sezenaksukarademir kalp atışları biraz düzensiz çıktı. Doktor Cuma son dedi Cuma’ya kadar gelmezse Cumartesi için sezeryan saati planlaması yapıcaz 🤦🏻♀️ Tahmini süreyi 10 gün aşkın bekledik bebek hala aynı yerindeyse inmemiş olursa suni verip seni yormam ordan gelmez çünkü dedi 😑 bakalım artık Cuma gününü beklicez heyecanla korkuyla 🤦🏻♀️
Tiredmother edagoktug53 git baktır canm sende kalp atışlarında düzensizlik çıktı benim. Ama beni. Taş gibi oluşu hareketi de az nefes aldırmıcak gibiydi yapı olarak sertliğinden bahsetmedim. Kaç haftalıksın
Sezenaksukarademir Tiredmother Allah hayırlısını nasip etsin kuzucuğum. İçini ferah tut. Sizin için hangisi hayırlısıyla o olur inşallah. Dualarım sizinle 😘😘
edagoktug53 Tiredmother canım ben 39+5im genel olarak sert. Yani bebek fazlaca kasılıyor karnımda ama bu 2 haftadır falan öyle. Sana ne dedi doktor
Tiredmother Sezenaksukarademir inşallah canm çok korkuyorum ben sezeryandan bütün morelim yerle bir oldu iki günü nasıl geçiricem bilmiyorum🤦🏻♀️
Sezenaksukarademir Tiredmother morelini bozma Allah hayırlısını nasip etsin. Öyle dua edelim inşallah 😘
Tiredmother edagoktug53 kalp atışları düzensiz çıktı canm en son Cuma’ya kadar beklicek kanala inmemişse hala sezeryana alacak
Tiredmother xwprensesannesii kanal başında aşağıya inmiyor canım. Suni versem yine inmez çektiğin yorulduğunla kalırsın dedi. Ben aşırı korkuyorum sezeryandan bakalım Cuma’ya kadar nasibimizde ne varsa o 🤦🏻♀️😣
edagoktug53 Tiredmother hakkınızda hayırlısı olsun canım. Hiç sıkma canını yeterki bebeğin ve sen sağlıklı olunda🤲