Caglacagla Sormayı unuttum yaav 🙄 hanımlar yazın doğuracaklar malum havalar sıcaklar iyice artıyor hastane sonrası biz bebişlerimizi o sıcakta nasıl beleyecez nasıl giyinecekler özellikle de erkekse daha çok sıcaklıyor diyorlar. Nasıl oluyor bu iş bilinçli Kişiler fikir verebilir mi ??
Sengulkrgz Caglacagla Ben karadeniz bolgesinde olacagim dogumda agustos basi dogum gozukuyor.Yani ben 10 lu takim degilde 5 li takim alacagim.10 lu takimlarda ic zibin citcitli badi vs oluyor ki o zamanlar o ic zibina gerek yok yani...O yuzden 5 li iki tane zibin alacagim yada 6 li pamuk bir urun...
Naz60 Caglacagla Ne kadar sıcak olursa olsun bebeklerin derileri çok çok ince tabiki kalın giydirilmez ama yine uzun kollu giymeleri gerek diye düşünüyorum
Naz60 Caglacagla Ne kadar sıcak olursa olsun bebeklerin derileri çok çok ince tabiki kalın giydirilmez ama yine uzun kollu giymeleri gerek diye düşünüyorum
Naz60 Caglacagla Ne kadar sıcak olursa olsun bebeklerin derileri çok çok ince tabiki kalın giydirilmez ama yine uzun kollu giymeleri gerek diye düşünüyorum Caglacagla
Caglacagla Uyudunuz mu kızzzlar nerdesiniz 🙄 birdahaki postta olaylar olaylar kızlar çabuk bakın diye yazayim en iyisi 🧐
Caglacagla Sengulkrgz bi arkadaş daha yazmış oralar serin olur muhtemel buralar yanıyor malesef 🤷🏻♀️ Ama belenme olması şart mı onu bilemedim daha çok
anapanda12 Temmuz sonu annesi olacağım inşaAllah, karadenizde yüksek kesimde olacağım ve büyük ihtimal evin içinde soba yanıyor olacak ama yinde ne çok kalın ne çok ince giydireceğim orta halli giydirmeyi düşünüyorum
Caglacagla anapanda12 siz yine iyiymişsiniz ne sıcak ne çok soğuk biz bide Adana da olacağız bi süre nem yüksek burda yani şaşrdım ne olacak iyice oofoff
Caglacagla Naz60 ilk etapta öyle giydircem aslında benim öğrenmek istediğim başka yada herkes yapmıyor mu acaba bu belenme durumunu bebek için iyi diyorlar oda sıcak olacak Nasıl dayanacak diye merak ediyorum yada olmasa da olur mu
Haticeagus Caglacagla Adanalıyım o sıcaklar da bebek belenirse daha çok huzursuz olur bence isilik filan. şuan İstanbul'da yaşıyorum inşallah haziran sonu bebişim olacak ilk başta uzun kollu ince zıbınlar giydiririm daha sonra yarım kollu
Caglacagla Haticeagus Adanalı olmayan kimse anlayamayacak bu durumu heralde 😌 anladım cnm büyük ihtimalle öyle yapacam aklım almıyor çünkü net kimse de bişe diyemior birde buraya yazim dedim
Ertugrulunannesii Caglacagla bn adanalıyım ama kayseri de yasıyoruz suan bence i on gün pn beş gün tek kat uzun giydir sonrs kısa giydir bn kayseride öyle yapcam agustos doğumum bekekte yapmicam zaten sıcak isilik olurlar ki hemde bn bebek belegın içindeykn daralıyorum sanki beni belek yapmışlar gibi rahatbırakıyorum o yüzden ilk oğlumdada öyle yapmıştım
Mrnz Caglacagla benim evim çok sıcak oluyor temmuz annesi olucam kimse dinlemeyi düşünmüyorum ilk haftadan sonra çıtçıtlı tulum yeterli diye düşünüyorum uyurkende bir müslin battaniye yeter heralde
Seratr Caglacagla şu genelde pek değişmeyen bi kuraldır;sen ne giyiyorsan bebeğe 1 tane fazlasını giydir. O kadar☺️
Elmalikurabiye Caglacagla temmuz ortasi dogacak kizim insallah. Bol bol kisa kollu zibinlar aldim. Altini giydiririm ustune kisa kollu body planliyorum. Ince muslin bez penye battaniye vs gibi birsey attim mi tamamdir. Kat kat giydirmenin luzumu yok bence.
Tugbaaaaaa Bebeklerin 40 çıkasıya kadar anne bir kat giyiyorsa bebek iki kat giydirmeliymiş 40 çıktıktan sonra vücutları bizsin gibi olduğu için biz ne kalınlıkta kıyafet giyiyorsak onlarda aynı derecede giydirebilirmişiz ☺️
Tazegelin12 Caglacagla valla ablam temmuzda dogum yapmasina ragmen kat kat giydiriyodu mecbur cunku daha kucuk oldugu icin kendini isitamiyolar hele yeni dogduklari zaman cok bi kan akimida olmuyo vicutlarinda istesenizde yazlik seyler giyemiyolar
Merveliii Caglacagla benimde ilk gebeligim bende yazın dogum yapacağım adana da memlekette yapacağım agustosta ben 5 li hastane çıkışı Bi tane de 3 lü aldım kışlık bir şey almadım annemlerde hazırladı bişeyler bakalım ne günler bekliyor bizleri Rabbim tüm hamişlerin yardımcısı olsun
Caglacagla Merveliii aminnn cnmm inşallah hayırlı olsun 🙏🏻 Bende hazırladım çantamı da artık heralde o sıcaklar da duruma göre hareket edecem