Yusufburcu61 haklisinesracim bende ayak yanması ağız kuruluğu ve aşırı tatlı yeme isteği oldu canım 28 haftada şeker tanısı konuldu
Nunu haklisinesracim sabahları uyandığında ağzında tatlı bir tad olur , ağız kuruluğu , ateş basması , susama , tansiyonu da tetikliyebiliyor
Yusufburcu61 Fasulyem22 hayır hiç ölçmemiştim ama anlamıştım kendimde şeker olduğunu ailemde de şeker hastası var çünkü genelde genetik oluyor
Yusufburcu61 Fasulyem22 ben tatlıdan nefret ettim hamileliğimin en başından beri ama 25 haftadan sonra deli gibi tatlı yemeye başladım meğersem şeker yediriyormuş bana o tatlıları 🙂
haklisinesracim ben surekli su içiyorum hararetim çok var bi de kilo alip duruyorum suphelendim 23. haftamdayim ama tatli filan yemiyorum hamur işi ekmek filan da yok. Pirinc makarna patates hepsini attim
haklisinesracim Nunu sabahlari çok acikmis bir sekilde uyanıyorum aksam 8 den sonra hicbir sey yemedigim icin sadece o var
Nunu haklisinesracim az az ve sık sık yemek yersen birde tatlı dan yada çok tatlı meyvelerden beyaz ekmek pirinç patates den bi süre uzak durursan tekrar düzene girer şeker problemin canım 😇