alyavetuna Merhaba hanımla 11+3 hamileyim geçen hafta doktor 3 hafta sonrasında çağırmıştı bugün dikkat ettim takvime bayrama denk geliyor bayramdan sonra gidersem 14+3 oluyor haftaya mi gitsem test için 14+3 'te ikimiz test yapılabilir mi
Cigdem07 alyavetuna merhaba canım benim ikili taramam geçen hafta cuma oldu bence ihmal etme git derim bayrama kalma
alyavetuna Cigdem07 haftaya gidiyim ozaman 😑 bir sonrakinde cinsiyet kesinleşir diye gitmek istiyordum 😁 haftaya batıralım ozaman çok sagokun😍
alyavetuna Yigitalpinannesi yaaa 11 ve 14. Hafta arasi yaoilir yaziyor heryerde ondan kafam.karisti 18 de de yapilabliyormu
Cigdem07 alyavetuna cinsiyetini öğrenirsin bence ikili taramayı kesinlikle yaptır derim canım 😊 rica ederim ne demek
alyavetuna Hzlhakko 11 ve 14. Hafta arası yapılıyormuş ya benimki 14+5 falan olacak ondan zamanı geçmiş mi olur diye şey ettm😁
Hzlhakko alyavetuna onu bilmiyorum kuzum ama sorun olacağını sanmam birileri yazar inşallah geç yaptıran ☺️
2prenses_masal-oyku alyavetuna ben 13 haftada gitmiştim sorun olmaz 2 li olmazsa 3lüye gidersin canım sende bebişte sorun yoksa zaten boşver 😊
2prenses_masal-oyku alyavetuna ben 13 haftada gitmiştim sorun olmaz 2 li olmazsa 3lüye gidersin canım sende bebişte sorun yoksa zaten boşver 😊
Kovaburcu alyavetuna bende bayrama geliyor diye erken gidicem 11+2 de falan sende git erken git aklında kalmasın bence
Naz60 alyavetuna Bende 11+4 haftaya randevu alacağım en güzel sonucu 12. hafta veriyor doktorun bayağı geç çağırmış
Naz60 alyavetuna Bende 11+4 haftaya randevu alacağım en güzel sonucu 12. hafta veriyor doktorun bayağı geç çağırmış
Aysingeldiislerdegisti alyavetuna ayrıntılı ultrasonu kaçırma ama ben bu ikili üçlü dörtlü yaptırmadım 50krre gebe kalsam 50sindede yaptırmam. Ayrıca bunu arayıp doktoruna sor
Aysingeldiislerdegisti alyavetuna ayrıntılı ultrasonu kaçırma ama ben bu ikili üçlü dörtlü yaptırmadım 50krre gebe kalsam 50sindede yaptırmam. Ayrıca bunu arayıp doktoruna sor
Mrvee41 alyavetuna bende en geç 14 hafta diye biliyorum hatta doktorum özellikle il dışında olur falan kacirirsaniz sonradan 3lü test yapilir demisti. Bence erteleme vakitlice yaptir
Mrvee41 alyavetuna bende en geç 14 hafta diye biliyorum hatta doktorum özellikle il dışında olur falan kacirirsaniz sonradan 3lü test yapilir demisti. Bence erteleme vakitlice yaptir