muzisyenanne06 Parol kullanmak istemiyorum kızlar ama baş ağrısı kulağıma kadar vurdu önerleriniz var mı çok kötü hissediyorum 😔
YaseminBatrk muzisyenanne06 bende parol kullanmak istedim sonuç grip / kulak Boğaz ağrısı olarak döndü bana ve paşa paşa kbb doktoruna gidip antibiyotik aldım içiyorum.
Suheda muzisyenanne06 parol kullanmak kötü bisey deilki canm hamileye zararli olsa doktorlar niye parol versin inan bas agrisiyla beraber yasadigin olumsuz hayat ve stres bebegine paroldan daha zararlı ben yutuyorum parol migrenim.var cunku atagim tutarsa yemek bile yiyemiyorum mahfoluyorum
Kbrazcan muzisyenanne06 evet benimde şiddetli başım ağırıyor canım alnıma viks sürdüm dün gidip karanlık odaya uyudum geçmişti ama çok şiddetliydi ilaç almamaya özen göster canım
SibelAlp7 muzisyenanne06 parol ve minoset gibi ilaçları doktor yazıyor.Bende sizin gibi düşünüyordum.İçmek istemiyordum ancak içmeyince de geçmiyor.Felaket bir ağrı ne yapsan fayda etmiyor.
muzisyenanne06 Suheda bende migren yok ama bazı günler sabah uyandığımda inan başımı taşıyamıyorum . İlaç içmeye çok korkuyorum ama doğru söylüyosunuz daha olumsuz etkileniyorum 🤭
Suheda muzisyenanne06 anlıyorum seni canm baş ağrısı hayatı malezef cok kötü etkiliyor çok agridiginda yut mutlaka 😘
KbraFatih Başına gerçek zeytinyağı ile masaj yap y da yaptır bana çok iyi geldi umarım faydasını görürsün ...
Kezu17 muzisyenanne06 ben nane yağı kullanıyorum, şakaklarıma sürüyorum ve bolca kokluyorum. Çok aşırı sürmeyin çünkü gözleri çok kötü yakıyor. Ama çok çok ağrırsa parol alıyorum mecburen
muzisyenanne06 Çok teşekkür ederimm nane yağını mutlaka deneyeceğim ama durabilecek gibi değildim mecbur parol aldım ilk defa inşallah Allah ağrılarımızı dindirir 😇😇