Busrass23 Merhaba arkadaşlar istanbula yeni taşındım 29 haftalık hamileyim ve renkli ultrason çektirmek istiyorum uygun hastane bulamadım tavsiyede buluna bilirmisiniz acaba ?
babymomm Busrass23 doktorunuz 28. Hafta sonrasında renkli ultrasyonda göstermiyormu muayenelerde normal muayenede gösteriyor ekstra ücret vermene gerek yok sadece randevuya gideceğin ultrasyonun 2 mi 4 boyutlu mu oldugunu sor
Busrass23 babymomm şuan yeni taşındım devlet hastanesinde çok düzgün değil özellerde neresi iyi bilmiyorum nereye gideceğime☹
FSCMK babymomm ben bugün girdim ultrasyona 21 haftalık olduk 3 boyutlu önermiş bana ama ben şu bebeğin renkli yüzü çıkıyırya ondan yok benim o ayrımı yapılıyor bileğiniz varmı
babymomm Busrass23 hadi ya ben anadolu yakasında ama olmadı özellere muayene olmadan randevu alcagınız doktorun cihazı hakkında bilgi alın 4 boyutluysa renklide de gösterecektir bazı doktorların yok
Busrass23 FSCMK Bende şuan ondan yaptırmak istiyorum O yüzden hiç bi bilgim yok siz hangi hastane doktora gidiyorsunuz acaba memnun musunuz?
Busrass23 babymomm tamam ben onu yeni öğrendim araştırınca biraz bunları öğrenip daha sonra gidicem teşekkür ederim sizede