Meryemylcnky Kızlar bugün gittim bı oğlum olacak inşallah 23 haftalık gebeyim doktorum bebeğin 461 grm olduğunu ve haftasına göre zayıf olduğunu söyledi çok endiseliyim 🤦 sizlerinki neler ?
Deletedmom143 Meryemylcnky 23+3 ken 561 qramdi canim doktor ortalama dedi normal sayilir Endise etme son aylarda hizla alirlar zaten
Sengulkrgz Meryemylcnky o haftada 600 gramdi yanilmiyorsam...Ama doktorum sey demisti onemli olan son haftalar o yuzden takilma kiloya demisti o yuzden takilmiyorum...30 dan sonrasi onemli dedi.Hatta bazen o yuzden kilo soylemiyor kendi de takmadigi icin fakat meraktan ben soruyorum...O yuzden kafaniza takmayin derim
Sengulkrgz Meryemylcnky vallaha takilma ya son haftalar sen istemesende aliyor hizli kilo sen normal beslenmene devam et...Takma stres yapma...🙏🤗
1ogrencianne Meryemylcnky benim doktorum öyle şeylere hiç takılmıyor her bebek aynı kiloda olmak zorunda değil diyor. 2.5 kilo doğan bebek de sağlıklı 4.5 doğan da diyor. Bence sen de takma canım sağlıklı olduktan sonra zayıf olmasının önemi yok 😊