Mineebd Merhabaa hanımlar, bu sabah 4ten itibaren sağ tarafımda alt ve üst dişlerim damağım acayip sızlıyo. Doktora sordum gebeliğe bağlı diş eti çekilmesi olabilir dedi. Yaşan eden var mı çözüm bulan ...
Simgeoguz Mineebd bende hamileyim henüz 9+6 yım ama ablam da görmüştüm dişlerinden çok sorun yaşadı kişiden kişiye değişiyormuş ama normalmiş ablam diş doktorundan uyuşturucu bir ilaç almıştı bebeğe zarar vermeyen yutmuyordu ağzında tutuyordu çünkü gece uyuyamaz olmuştu istersen bi diş doktoruna git yardımcı olurlar 🤗
Gulsum94 Mineebd Ben yaşadım diş etimin şişliğinden birşey yiyemez olmuştum doktora gittim verilen ilaçlarıda kendi doktoruma onaylattırıp kullandım
Tmy Mineebd canim iltihap da oluşmuş olabilir diş etinde ..bu gibi durumlarda bir kaç dk boyunca orta sertlikte bir dış fırçasıyla fırçala ..kanasın kanarsa korkma ..sonra çöm hafif tuzla gargara yap geçecektir sızısı..şimdiden geçmiş olsun..
Gulsum94 Tuzlu su ilede gargara yapabilirsiniz ama ilaçla 3 günde geçti çok şükür hamileliklerde sık karsılaşacağımız durumlardan biri
Mineebd Gulsum94 tuzlu suyu ilk uyandığımda denedim. Biraz rahatlattı sonra yine başladı bakalım inşallah kökten geçer 😔 hiç diş ağrısı sızısı yaşamamıştım buda ilk oldu 🙂