Haticengin17 Arkadaslar beşik arastırıyorum cok pahalı en az 500 den baslıyo gereksiz gibi uygun önerdiğiniz varmı parkyataklarda aynı hemen hemen birde bez olması endişelendiriyor sizler naptınız
Mavilianne Haticengin17 ben heyner beşik aldım 580 di hem anne yanı hem de normal beşik oluyor. Ama suan fiyatı arttı 750 oldu canım
Naz33 Haticengin17 3 aylık kızım var joker babyden anne yanı beşik aldım o zamanlar indirimdeydi 500ün altındaydı ben beşiğin içine ince süngerli yatak yaptırdım çok rahat ediyor ve fermuarlı yatağı
Sengulkrgz Haticengin17 ben park yatak aldim 400 e 164 e de yatagini aldim...Hepsi buradadan baby max aldim gayet memnunum
Alarasel Haticengin17 cnm böyle bikler bn sept bşk aldm ama ebqtı buyuk olnlwtdn gnş 880 tl kayın agacı tekstili cibnlkde dahl
d190516 Mavilianne bende aynısını aldım 589 a kurduk çok güzel kaliteli geldi bana kullanmakta nasip olur inşallah 💛
Melike35 Haticengin17 iki çocuk büyüttüm park yatakta şimdi yine park yatak alıcam mobilyalar da bana çok uygun gelmiyor taşıması çekmesi zor evin içinde yatak odasında duruyor benim genelde işim olunca diğer odalara çekmesi güzel oluyor mesela yemeğe misafirim var salona çekiyorum içinde duruyor bizi gördüğü içinde sorun olmuyor