Semanure Hayatımda hiç yemedigim halde laz böreği istedi canim nerden gördüysem storyde😣 istanbul avrupa yakasındayım burada hiçbir yerde bulamadım canımın istediğinden de değil ya yemezsem birşey olur korkusu 😭😭😭 nerede satılır bilen birisi varmı
Oglumabioluyor60 Semanure laz boregı heryerde yok cnaım kolay yap kız baklava yufkası ıle muhallebı şerbet oldu bıttı bu arad herkezıncanı cekmesin canım yemek içerir acıl yazın ☺️
Semanure PrenssAnnesiiii degistiremezmiyim yada postu silemiyor muyum çok kullanmıyorum uygulamayı bilemedim hakkınızı helal edin
Pnrbtr Milföy hamurunun arasına krema yapıp koyun. Üstüne pudra şekeri ekleyin. Oldu bitti kolay laz böreği 🤗
BirVeraAnnesi35 Semanure aslında karadeniz restoran larında vardır mutlaka çevrenizde varsa bir araştırın en kötü evde kendiniz yaparsınız baklava gibi bişey zaten
zorkadin53 Semanure valla yiyince pek can çekesi bisey olmadigini anlarsın 😂😂çoook merak ediyorsan baklavalik yufkayi baklava yapar gibi yağla kat kat diz mesela 10 yaprak yufka+muhallebi+10 yaprak daha yufka pişir şerbetle bu kadar ama inan değmez uğraşma 😂😂
Semanure zorkadin53 valla hayatımda hiç yemedim bu yaşıma kadar neye dayanarak canim çekti anlamış değilim akıl işte su an sorsaniz aklima gelmez hiçbirşey asermedim dokuz ay boyunca ama işte yemek gerekiyor diyorlar insan çekiniyor bilemedim bende
Zehralismail Semanure ayyyyy. Canımın çekeceği en son şey. Hatta yine cekmez yani. Tadı korkunç 😂😂 tavsiye etmiyorum. Tabi mutlaka sevenler vardır ama. Saygı duyuyorum ama. Bence başka bişe çekmeli canın😂😂😂