Zahideeecetin Devlet hastanesinde doğum yapcam ne veriyolar bana ve ya çocuğa hasta bezi gibi bide özel oda tutcaz bilgisi olanlar yazabilir mi
Muhammednurihafsa Zahideeecetin canım bende kızımdayken devlette yaptım birşey vermıyorlar önlük tek oda doğum için zaten başka tüm ihtıyaçlarını kendın alıyon ❤️Hayırlı doğumlar hepımıze
Prenslerimveben Zahideeecetin Bende devlet hastanesinde doğum yapacağım. Hasta bezi verilebiliyormus ama yeterli olmayabilir. Mama emzik biberon bulundurmani istemiyorlar. Devlet hastanesinde emzirme için özellikle uğraşıyorlarmış. Ilk etapta bi çay kaşığı kadar süt gelmesi bile ona yeterli olur diyorlar. Ben dev. Hast. Gebe okuluna gidiyorum. Orda anlatmislardi
Kivilipastaa Sana bişey vermiyolar canım sadece önlük verdikleri onuda Doğumdan sonra çıkartıyosun kendi ihtiyaçlarını yanında götürmelisin hasta bezi veriyolar diye biliyorum ama sen onun yerine depend kullanabilirsin
Kivilipastaa Özel oda günlüğü ne kadar bilmiyorum ama tutabilirsin hastaneye göre degişiyo sanırım fiyatlar da
Ozlemsvr babymomm tek sen napiyosun bariz bir özelliği yok. Şu yeni hastaneler gibiyse banyosu icin de olur..
Calimeros Zahideeecetin sağlık ocağı ebesi çantana biberon mama emzik kesinlikle koyma dedi bence alma emzirmeye çalış çok gerekirse alırsın emziremezsen çocuk ilk gün sarılık oluyo
Tugbax68 Kırşehirde etek yada boydan giyin diyorlar önluk yok doğumda sadece bez takıyorlar odaları tek kişilik banyosu vs içinde
Calimeros Zahideeecetin ben humana çayı aldım bebeğe mama almaktansa kendinize humana çayı alın süt getirtiyormuş