Ayentoprak kızlar sabahtan beri ishal gibiyim normalde uzun zamandır kabız gibiydim burada doğum başlama belirtisi diye okumuştum bilgisi olan veya başına gelen var mı kasılmalarımda sıklaştı ama düzenli değil
Yasemincifci Ayentoprak bendede var 2 gündür bende 37+3 üm acaba diyorum yediğim birşeymi dokunuyr farklı nirşeyde yemiyrm
Ecehan Ayentoprak nasıl oldun doğum belirtisi varmı yada doğurdunmu 2 gündür bendede başladı ishal doktorun birşey söyledimi
zeykob Ayentoprak bence değil canım ben 36-37 den beri ishalim ki hayatımda ishal olduğum sayılıdır. 39 dayım henuz bişey yok.
AlininAysesii 37+5’im, bi süredir bende de var, oysa hamileliğin başından beri kabızlık sorunum vardı 🤷🏼♀️
Ecehan bebeğiniz aşağı indiyse ondan olabilir bende sizinle aynı zamandayım bebeğim çok aşağı afedersiniz ama günde 4-5 kere büyük tuvaletime çıkıyorum ama benimki ishal şeklinde değil au içmeyi ihmal etmeyin vücudunuz su kaybetmesin
Gamze88 Ecehan aynı sıkıntı bende de var,tarifiniz birebir oluyor 🙈😅36 bitmek üzere ,bende bi bende oluyor sanıyordum 😅
Ayentoprak Hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah bu mübarek gecelerde rabbim yavrularımıza sağlıcakla kavuştursun🙏
Ayentoprak Ecehan doğum belirtisiymiş bugün kontrolüm vardı rahim duvarı incelmiş yarın sabah sezeryan olucam normalde sezeryan tarihim pazartesi idi