Benibirakma Kızlar 29 haftalık hamileym yarım saattir 6-7 dakikada bir karnım sertleşiyor 20-30 saniye sürüyor duruyor erken doğum belirtsi olablir mi ?
23Zumra Benibirakma canim tam bilgim yok ama benim de karnim cok sertlesiyor 32 haftaligim ama saatler suruyor benim doktorum bebek kendini toparliyor dedi ama senin ki farkli olabilir
Modies Benibirakma ben derim ki bir doktorunuzu arayın ulaşamıyorsanız bir acile gidin derim siz bilirsiniz
Alarasel Benibirakma cnm bnde 27 ym bndede sertlşme oluyo ama bastrnca elleynce biraz farkediyo bbkler ağırlştı ondndr blki yaa 😐😐
gozz Benibirakma bende de oluyordu büyük ihtimal bebiş toplanır ondan olabilir canım.Her dakika hareket halindeler
23Zumra Benibirakma hayir malesef surekli degisiyor bazen 1 saat bazen yarim saat bazen sabah oluyor bazrn aksam
Yusufunannesi_ Ben de 29 hafta 4 günlük hamileyim benim de karnım sertleşiyor arada ama Bebek bir yerde toplanıyor ondan oluyor
Yusufunannesi_ Benibirakma evet ama sizin de aynı sebepten midir bilmiyorum siz en iyisi kendi doktorunuza sorun