Demirinannesi1 Kızlar iyi akşamlar ınstagramda veya internet üzerinde alışveriş yapıyor musunuz, hem lohusa pijamalarınız hemde bebisleriniz icin🤔 tavsiye edeceğiniz sayfalar veya uygulamalar varsa paylaşır mısınız🤗
Medine55 Demirinannesi1 bebek kıyafetleri için bebetreni ve bebegen i tavsiye ederim Canım ama bi beden büyük al kalıbı bi teden küçük gibi malları çok güzel ama
Sengulkrgz Demirinannesi1 1)en ucuz bebek marketi 2)civil 3)e bebek 4)minico 5)binbirbebek 6)minico 7)minicity Bebek alisverisinde buralardan aliaveris yaptim.Gayet memnun kaldim.Sadece minicity de siparisim henuz gelmedi ama alanlar ondan da menmun.. Lohusa takimi vs icin hamile carsim a bakabilirsin...
Sengulkrgz Alarasel bende ama maalesef ki merkezde olmayan koyde olan aliaveris icin disari cikmasi sorun olanlar var benim gibi o yuzden internet kurtarici oluyor😁 agrinin kucuk bir ilcesindeyim merkeze gitmem 2 3 saatimi aliyor donus yolu da var...Suan bulundugum ilcede magaza vs hic bir sey yok o yuzden internet kurtarici oluyor bizim gibi olanlara
Alarasel Sengulkrgz canm haklısın ozmn ozmn mesela bilindk mağazalarn net sitesndn alışveriş yapabilirsn hm koton gibi yada n11 hepsiburada bunlar bnm bildiğim ve güvenilir olduğunu düşündüğüm adresler sorun yaşamZsn hepsiburada da mesela sorun asla yaşamaZsn kresi kartıyla yaptık biz köpeğimize kap aldk mama su mama aldk bide sprun olmadı 😂🤗😘 snde desiğim gibi mapazalarn lc waikiki vs sipariş vwrebilirsn
Snglmhmt Valla mağazalardan alıp boşa para vermeyin en iyisi internetten uygun fiyata almak " en ucuz bebek marketi "diye bi site var daha bugün geldi aldıklarım ve bayıldım hemde aşırı uyguna aldım hepsini
hunilimom Demirinannesi1 bebek kıyafeti için en ucuz bebek market ve uğurlu bebekten yaptım alışverişimi bi kaç kez hepsi çok güzeldi kalite bakımından ilgi bakımından tavsiye ederim kendim için pijamaları lcw dan aldım
Ultraslan40 Demirinannesi1 h&m Zara baby gap next mamas papas Marks spencer ve chicco carters mothercare ürünleri çok kaliteli. Bende bunlardan almayı düşünüyorum. Genel olarak trendyolu takip edebilirsin canım oraya indirimler geliyor bazen.