Melek_Azim Kizlarrr 38haftalik hamileyim ve hangi pozisiyonda uyim bilemiyorum sag taraftan yatsam sirtim agriyor sol taraftan yatsam sirtim agriyor sirt ustu yatamiyorum hafif karnimin ustunden yatsam bebege zarari varmidir sizce
Sengulkrgz Melek_Azim sol tarafa yatamiyorum kalbim sikisiyor sag tarafa yatiyorum...O sekilde daha rahat ediyorum. Tabi daha fazla rahatlik istiyorsak bence en guzeli esi yataktan atmak cunku tek basima koca yatakta daha rahat yatiyorum 😁😁
hunilimom Melek_Azim geceleri uyuyamiyorum 😁😁 küçük hanım sağa sola yatınca rahatsız oluyor bacak arama yastık koyup hafif yüz üstü yatar gibi yatıyorum zaten yarim saat de bir tuvalete kalkıyorum
nurcakir58 Melek_Azim aynn var yüz üstü sırt üstü yatmak zararlı sağa da pek yatma dedi doktor bana riskliyim ben sola yatıyorum inan yanlamasına her yerim uyusuyo napiyjm
kbraknt @Melek_Azim ben sağ yada sol tarafima yatiyorum canım bacakarama yastık koyup yatiyorum rahat oluyo. Gece sürekli dönüyorum tabi ama oturup dönüp tekrar yatiyorum doktorum artık sırtüstü yatma demişti 32 haftalıkken şuan 36 haftalıgiz zaten sirtustude rahat edemiyordum 😊
Melek_Azim nurcakir58 hunilimom Sengulkrgz kbraknt neyseki 2haftam kaldi kizlar ama ne sanci var ne bir sey hayirlisi digim bizler icin kizlar