Bilgecelik Merhaba ben 4+4 deyim daha keseyi göremedim hcg testleriyle hamilelik olduğu biliniyor adetim 5 güm gecikti araba yolculuğunda bi sakınca var mı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz
gizemgnll Bilgecelik uzun yol gitme canım geiceksen de kendi arabanla git saat bası durup 20 dk yürüyül yap öyle devam et
GizemK Bilgecelik Bende yolculuk yaptim tatile gittimizde süpriz oldu bize doktora sorarak yola ciktim cok dikkatli yavas yavaş gidin bisey olmaz dedi Allah korudu dikkat ettik simdi 10 haftalığız😍 doktora danisip durumunu ogren ona gore cıkın bence
TugbaLafci Bilgecelik olmaz canım ben 21 haftalığım 4 gün önce Ankaradan Osmaniye’ye geldim bide otobüsle geldim sadece ayaklarım şişti daha senin o kadar etkilenmez bile
Kekmez Olmaz kardeş daha çok küçük zaten ben hep yapıyorum eşimle hamileliğimin ilk haftalarından beri 2 saat yol gidip geliyorum birşey olmadı
Kekmez Bilgecelik ben 6 haftalık hamileydim şanlıurfadan diyarbakıra gittim ve döndüm arabayla eşim kullanıyordu arabayı ilerleyen haftalarda çok fazla rahat olmuyor hem idrar sıklığı arttığı için hem de karnından dolayı kemer takamıyorsun
BeyzaEnes Ben 10 +2 haftalik hamileyken kendi arabamizla yolculuga cikmistim yolculugumuz 3 gun surmustu hic birseyde olmadi tabi doktorumun izniyle bu yolculuga cikmistim