Teslime328 Kızlar hamilelik ve bebek icin kitap arıyorum acaba okuyup bitirdiklerinizi yollayabilir misiniz
Hzlhakko Teslime328 bende 3 gün önce açtım Böyle bir post 4-5 kişi yazdı sağolsun kavga dedikodu kaynana postu değil ya kimse cevap vermez altta kalır yazdığın ki öyle olmuş. D&R da çok var kitap bende baktım bir arkadaşın tavsiyesi vardı onu yazayım. Korkma iyi bir annesin Seni anlıyorum çocuk Geliştiren anne ve baba kitabı
Fatos00 Teslime328 benimde elimde Olan var üstün dökmenin çocuk gelişimi üzerine birde Adem güneşin çocuk eğitiminde 100 temel kural 0-6 yaş arası
Gulchirai Teslime328 https://i.hizliresim.com/DOV8mZ.jpg Bu kitabı öneririm size Civilden aldım okudum bütün korkularıma yardımcı oldu 🤗
Nazlisezgin Teslime328 adetlerle değil ayetlerle çocuk eğitimi, başlarım şimdi anneliğe, geliştiren anne baba, bağırmayan anneler 😅
Haticeagus Hzlhakko Yazdıklarınızdan seni anlıyorum çocuk kitabını yeni bitirdim ama çok öğretici ve faydalı bir kitap değil. Şimdi seni anlıyorum anneyi okuyacam
Alarasel Hzlhakko aynn öyle cnm 😂😂😂😂😂ama çokda ucuz değiller bu yuzdn onca ihtiyac varkn ancak bir iki alabilirm şimdlk 😐
Eceyavuz Bende doğum sonrası kitaplar istiyorum nasıl yetiştirmek gerekiyor nasıl davranılması lazim vs
sevgilihayyam Fazilet Seyitoğlu’nun ÇOCUK ANNE BABASINDAN NE İSTER diye bir kitabı var elimde. 0-7 Yaş için. Bilgiler, yazım dili çok güzel. Öneri ve aktiviteler kitabı. Aklınızda olsun
Alarasel Hzlhakko aynn cnm bnde. 50 60 tlye kdr bakabilirm öok lazmsa ama 20 25 se üç dört alınr daha gzl🤗🤣😂
Haticeagus Hzlhakko ben ikisini set şeklinde aldım. İnstagramdan takip ediyorum ama umduğum gibi çıkmadı🙄