BabyComeOn Kızlar adetime 10 gün var özellikle sağ kasığımda şuan bir sancı var neden olabilir acaba?
Momsss6537 BabyComeOn adetin yaklaştığı içinde olabilir gebe olduğun içinde canım benimde aynı şekilde olmuştu test aldım adetime 5 gün kala silik çıktı sonraki günler belirmeye başladı şuan 5+5 oldum😍😍
Ecrinbzkrt BabyComeOn bir sabah uykuda esnedıgım sırada sağ kasıgımda 2kez agrı acı hıssettım acabamı dedım 3gun somrada adet olmam gerekıyordu bekledım ve adet gunu test yaptım gebelik varmıs meğersem
ecemmp- BabyComeOn benimde adetime 8 gün var 3-4 gün önce kasik agrım başladı benimde sol ara ara ağrı giriyor inşallah hamisizdir bende bir de pembemsi kan geldi 2-3 gün
BabyComeOn Momsss6537 inşallah canım ama olmamasına o kadar alıştım ki gebelik dışında herşeye yoruyorum :(
Momsss6537 BabyComeOn bende çok bekledim gerçekten çok istedim ama rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur benimde hiç umudum yoktu ansızın oldu mücizelere inanıyorum 👶🏻❤️İnşallah tez zamanda seninde hamilelik haberini duyarım canımm 🙏🏻
BabyComeOn ecemmp- ben kistten süpheleniyorum kist mi var acaba :( sağ tarafım bariz sancıyor hala sanki sağ yumurtalık gibi :( over kisti mi acaba ki
BabyComeOn ecemmp- pembemsi kan yerleşme kanaması olabilir mi acaba sizin inşallah hamilesinizdir siz de
ecemmp- BabyComeOn gene de kötü düşünme benimde inşallah ilk hamileligim olucak pek bir bilgim yok ama allah isteyen herkese nasip etsin gönlünü ferah tut canım
ecemmp- BabyComeOn inşallah canım herkes öyle diyor ama adetime 10 gün varken geldi erken mi diye düşünmeden edemiyorum allahım inşallah nasip eder isteyen herkese