Canoglum001 Kizlar 34+2 yiz.ilki sezeryan oldugu iicn buda sezeryan kismetse.ama benim eski dikis yerlerim cok agrimaya basladi.basina boyle bise gelen varmi.? Insallah bise olmaz.
Hll Canoglum001 kac yıl aradan sonra oldu canım gebeligin? Benim 4 yıl gecti üzerinden ve bi agrım yok cok sükür.
Gkhn71 Canoglum001 benimde ikinci sezeryan olacak ne kadar zaman oldu sezeryan olalı benim 8 yıl olduğu icin öyle bişey hissetmiyorum
gozz Canoglum001 canım belli bir seneden sonra ilkini sezeryanda yapsan sonra normal doğum olabiliyordu
Mucizeee Dördüncü olur mu 😁 ben dördüncü olucam hiç sıkıntı yok canım. İlk üç u üç yıl içinde oldu dördüncü beş yıl aradan sonra olacak haftaya insallah
Hll Mucizeee maşallah😂sezeryanda hakkmz 3 degil mi ya🤔iyi cesaret valla helal olsun😊saglicakla al kucagna insallah🥰
Hll Canoglum001 olabilir canım. Doktoruna bi sor bakalm sonucta kesilen yer geriliyor belki ondandr. İnşallah cok zorlanmadan alrsn kucagna🥰
Mucizeee Hll amin canım hepimiz inşallah. Düşünmüyordum ama oldu iste. Bu son insallah tüpler bağlanacak 🤫
Hll Mucizeee tüp baglatmaya korkuyorum ben. Bir sürü hikayeler anlatıyorlar zaten bu etrafn korkulu hikayeleri hic bitmiyor da😏
Yamanoz Benimde 2. Sezaryen olacak 8 yıl aradan sonra . Acıma bende hissediyorum. Kilo aldıkça bebek baskı yaptıkça mı oluyor acaba 🤔
Deget Canoglum001 benimde 6 yıl oldu on dk yürüsem dikiş yerimde bi sancı oluyo ilk gebeliğim çok rahattı bunda çok ağırlaştım ben eski sezaryene bağlıyorum biraz
Nursemomm Canoglum001 4 yıl önce olmuştum şimdi ki 20 gün önce oldum ama bnm eski dikiş yerlerim hiç acımadı karnım çok çıkmasına tağmen
Mucizeee Hll canım işin ucunda rahmin alınması var Allah korusun çok sezeryan in sonu bu . Daha fazla risk göze alamam bu yaşta rahmim alınırsa adet filan da olamam vücudum alt üst olur Allah korusun