Burda bilenler bilir kaç defa resim yolladım meraktan 🙈 Bugün öğrendik prensesimiz yolda 😍
Şöyle bir durum var. Sizlere de danışmak istedim.
Doktorum 2 li tarama testi zamanında bize bıraktı. İster yaptırın ister yaptırmayın dedi. Bende bebeği hiçbir şekilde aldırmam söz konusu olamaz dedim. Allah korusun sıkıntı olsa bile. Zaten yaşın çok genç bide ilk gebeliğin sıkıntı olucağını sanmam dedi. Ve kalbi atıyo zaten kıyılır mı cana falan diye konuştu. Ama bugün bi testten bahsetti ve isterseniz yaptırın dedi. Test anneden alınan kanla yapılıyormuş. Fransaya gidiyor ve kesin sonuçmuş. Fiyatı 3.000 tl.
Ben sorun mu var dedim. Hayır hiçbir sorun yok gelişimi gayet güzel keyfi yerinde dedi. Sadece emin olalım dedi. Ve bana bi kart verdi. Benim düşüncem şöyle; Heralde anlaşmalı olarak karşılıklı paslaşıyorlar o firmayla. Yani adamı aradığımda doktoruma özel indirim olduğunu söyledi. Zaten direk çıkarıp belirli bi yerin kartını vermesi de ilgimi çekti açıkçası. Bu testi yapan birsürü yer var her hangi birinde yaptırın demedi. Demem o ki, moralim de bozuldu birazcık. Ve doktora cidden uyuz oldum. En başta konuştuğuyla şu an ki konuşması tamamen zıt. Bir sıkıntı görmediği halde bu testi istedi. Tamamen para tuzağı diye düşünüyorum. 17 haftalığım geri dönüşüde yok zaten. Allah korusun öyle bi durum olsa bile Rabbimğn verdiği cana ben nasıl kast ederim? Doktorumu değiştirmek istiyorum. Sizce ne yapmayılım?