Arbuk2 Kizlar kisin eylul ayi icin tatil ayarlamistik cok hevesledigim ve gitmek istedigim biyer ayarladikta 2 ay sonra bebek mujdesi aldik sasirdik simdi kara kara dusunuyorum 30 haftama denk geliyor tatil 30 haftalik hamile arkadaslar durumunuz nasil gidebilir miyim sizce hersey yolundaysada vucud agirligim izin verir mi dersiniz
Ayesray Arbuk2 tatile gidersin ama denizden havuzdan uzak durman gerekecek,hava değişikliği motive olur doğumun için
Mommi Arbuk2 ben 31 e girdim iyi bence söz konusu tatil olursa kesinlikle enerjik olurdum😂 aynı konu bende de vardı yurt dışına gidecektik mecburen gidemedim ama yurt içi olsa giderdim ,havuza girmeyin ama ben denizden bi sorun olacağını düşünmüyorum 🥰 giderseniz eğer bizim yerimize de eğlenin 🥰🥰🥰🥰🥰
Ozlemyy Arbuk2 bence çokta güzel olur deniz yerine havuza girersin çok yormadan kendini benim doktorum yüzmeyi önermişti,sadece sauna ve hamamdan uzak dur demişti bana ,birde tabi güneş lekeleri oluyor 5 dak.da kararıyor insan sen güzel bir koruyucu alırsın
Nezahatozen 31+4uz şuan dinlenmek için güzel olur hava değişikliği o zamanlar sıcakta çok olmaz iyi olur tabi doktorun izin verirse
Nebahathumeyra Ne tatili olduğu da önemli gezme tatşliyse çabuk yoruluyorsun 30 dan sonra tuvalete çok gidiyorsun ama otel tatiliyse neden olmasın😊
baharsirkeci Arbuk2 Allah sağlık versin, çok iyi olur bence. Hem değişiklik olur size güzelce dinlenirsiniz. Şimdiden iyi tatiller
Arbuk2 Ay vallahi Allah razi olsun kizlar icimi rahatlattiniz umarim hepimiz saglikli rahat guzel hamilelik geciririz 🥰
Burcuveburcum Arbuk2 benimde bu sene 29.haftama denk geliyor aşırı sıcaktan uzak durup çok yorulmaldığın sürece neden sorun olsun ben denizi çok özledim motive olucam şahsen🙈😉
Tugcehar87 Arbuk2 gidersin tabi ki benim arkadaşım hamile inen yazlıkta bütün yaz tatil yaptık valla benim bildiğim havuz yasak deniz değil ama bu kişisel de olabilir bunu doktorunuza danışın