Birgules Haftaya gireceğim hala bir isim bulamadık tam karar veriyoruz eşim içime sinmedi diyor sinir olmaya başladım artık. Son olarak alya Hafsa’ya karar verdik Alya içine sinmemiş. Kendi Aybüke istiyor o da benim içime sinmedi defne lina - gökçe bunlar nasıl sizce hangisi güzel bayanlar
Elwing6 Birgules Gülce Naz 🌸 bizimki..gökceyi bizde dusunduk .almila,melina,günseli, idil ekin yine dusunduklerimizdendi
clmmmmm Birgules aybüke de çok güzel bi isim neden istemediniz acaba🤔 defne umay nil bunlarıda düşünebilirsiniz
Birgules Ayesray hayırlısı olsun inşallah ilk kızım Esila ona uygun hem de güzel diye Alya dedim ama eşimin içine sinmedi 😫😫😀
Birgules FlkNaz inşallah fikriniz sabit kalır. O kadar çok değişiyor ki zaman içinde ☺️😀içim dışım isim oldu 😀😀
Birgules clmmmmm ben biraz daha naif isimleri seviyorum sanırım bi de Esila ya uysun istedim. Aybüke sanki biraz kaba geldi bilemedim gerçekten 🤯😀
Filizert Birgules ben sizin fikrinizden çok farklı nasip olursa kendi kızıma koyacağım isim İkra beren hem kulağa hoş geliyor hemde uyumlu iki isim istersen inşallah karar verirsiniz eşinle aynı isimde en zor seçim olacak 😊😂
Mommi Birgules bizde de aynı durum var 31 inci haftadayız bizde Gökçe’yi beğeniyoruz aslında ama bilemedik🤷♀️
Birgules Mommi çok zor arada kalmak. Ben kızımın ismini kapı süsü yaptırmaya gittiğim de belirledim 😀😀