Evet kızlar çok güzel bir doğumla kızımızı kucağımıza aldık. Normal doğum çok istiyordum ilk gebeliğimdi. Ancak pazar sabahı aşırı baş dönmesi ve mide bulantısıyla acile gittim. 150 lerde nst de sancım çıkıyordu ve ben hissetmiyordum. Ebe açıklığımın 6 7 cm olabileceğini söyledi ve çatı muayenesi yaptı. Daha sonra hiç açıklığımın olmadığını söyledi. Ebede çok şaşırdı. Mide bulantısı ve baş dönmesi olduğu için doktorum serum verdi ama ona rağmen düzelme olmadı. Aksine iyice kötü oldum. Sonra bebeğe baktılar ve kordona dolandığını gördük. Hemde 2 kez. Buda bana böyle belirti vermiş. Hemen yatışımı verdiler 19 Mayıs saat 5 te. Gece 12 den sonra hiç bişey yemedim. Sabah saat 11 de ameliyata alındım. İğne gerçekten hiç acıtmadı ve çok şaşırdım acır diye düşünüyordum. Sondayı uyuştuktan sonra alttan taktılar sadece dokunmaları hissediyordum. Ve çıkartırken hiç bir acı hissetmedim. Sadece dokununca uyuşukken tuhaf bişey hissediyorsunuz. Uyuşan bacağa düzelmesi için masaj yaparsınız ya onun gibi bir his. 11.35 te kızım dünyaya geldi. Çok büyülü ve özel bir andı. Tabiki ağladım bebeğimde ağlıyordu. Muayenesi yapıldı biraz mordu ama ağlıyordu herşey yolundaydı Allaha şükür. Ameliyattan sonra saat 2 gibi uyuşukluk geçmeye başlayınca dikişlerim acımaya başladı. Ağrı kesici istedim. Ameliyattan sonra 5 saat kadar bir ağrı hissettim ama dayanılmayacak bişey değildi. Sonra ağrı geçti ilk yürüyüş zordu dikişlerde yanma hissi oldu ama yürüdükçe daha iyi oldu. İlk lavaboya gitmek kolaydı herhangi bir ağrı yada acı hissetmedim. Herşey çok güzel. Sonuç ne olursa olsun evladın ve sen sağlıklıysan başardın demektir. Bizde bugün taburcu olduk şimdi kızım babası ben yatağımızda yatıyoruz keyif yapıyoruz. Allah hamile olan herkese evlatlarını sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin. Evlat isteyenlerede en kısa zaman da evlat nasip etsin Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.