Esrabatman Selam hamişler😍 bizim erkek bebeğimiz olacak inşallah isim konusunda çok kararsızım sizden fikir almak istedim kadem ismi nasıl sizce 🤔
Sengulkrgz Esrabatman Kadem Ismi Arapca kokenli bir isimmis anlami ugur demekmis...Ilk defa duydugum icin ismi onyargili olmamak icin direk internetten bakayim dedim...Kuranda da geciyormus...Kadem ismi anlami bakimindan vs guzel fakat agiz alisir mi ona bilemedim.
Esrabatman Sengulkrgz bende çok kararsız kaldım sonuçta yaygın bir isim değil ilk söylenince kulağa tuhaf geliyor
Guli İçinize siniyorsa koyun gitsin neredeyse doğurcam bi kız ismi bulamadım bebeğime halbuki ilk aylarımda doktor erkek demişti rüyamda mücahit ismini görmüştüm eşim de doruk istemişti eğer erkek olsaydı mücahit doruk olcaktı 💕
Sengulkrgz Esrabatman Sadece alisilir mi isme o var.Soylenis bakimindan icime sinmedi ama sizin sindiyse ve begendiyseniz kimseyi takmayin.Benim oglumda huzeyfe koyacagim peygamber efendimizin sirdasinin ismi bir sahabe ismi pek duyulmus isim degil mesela herkes kuzey efe olarak anliyor soylerken ama surekli huzeyfe diyorum😁 Genelde yaslilar pek alisamiyor onlar diuor birde bazilari mumeyze diyor...Yani Kadem ismine kader derler diye dusundum bir an