Nisansimge Tikitinannesi gayet yeterli bi sürede bakmış vala daha ne olacaktı ki ben zekai tahirr gittim ayrıntılı ultrason diye 15 sn bile sürmedi😅 hoş onun dışında özel olarakta gittim ama o 45 50 dk sürenler bebeğin pozisyonu uygun değilse örneğin kalbini net değerlendiremediysr falan hareket etmesini beklemek için yani yoksa o kadar uzun süren bi işlem değil ki ultrasona sık girmek zararlı değil
Nisansimge Tikitinannesi gayet yeterli bi sürede bakmış vala daha ne olacaktı ki ben zekai tahirr gittim ayrıntılı ultrason diye 15 sn bile sürmedi😅 hoş onun dışında özel olarakta gittim ama o 45 50 dk sürenler bebeğin pozisyonu uygun değilse örneğin kalbini net değerlendiremediysr falan hareket etmesini beklemek için yani yoksa o kadar uzun süren bi işlem değil ki ultrasona sık girmek zararlı değil
Efsuni Nisansimge benim bebeğim gayet hareketliydi her anını izledik 50 dk sürdü zaten doktorun kalp damarlarını göz merceklerinin yuvada olup olmadigini kontrol etmesi bile 15 dk sürüyor zaten bebegin pozisyon uygun değil uyuyor veya hareketsizse gidip bir şeyler yenmesi yahut ufak bir tur yürüyüş yapılması isteniyor sizin ki detaylı ultrason değil sizinle dalga geçmişler resmen devlet hastanelerinde bile 3 4 dk normal ultrason sürüyor siz düşünün artık sizin kısa sürdü diye postu açan kişiye senin çok bile demeniz yanlış çünkü ortada size kiyaslama yapaliceginiz doğru bir işlem uygulanmamis
Tikitinannesi Zeynepzeze ben de acaba perinatologlar daha uzun bakıyorsa benimki radyolog olduğu için mi kısa sürdü diye düşünmüştüm. Seninki de kısa sürdüğüne göre bu teorim çöktü.
Bilgeeferhat Tikitinannesi ben devlette yaptırdım 10 dakika falan sürdü zaten bebeğin yüzünü falan bana göstermedi kendisi baktı raporu yazdı verdi doktoruna git göster dedi
Zeynepzeze Tikitinannesi Neyse kuzum canımızı sıkmayalım. İyilerdir inşaALLAH miniklerimiz. Sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin RABBİM
Tikitinannesi Cerenyrt Raporda bütün ölçümler yazıyor, şurda burda bir anomali saptanmadı yazıyor, şunlar bunlar normal yazıyor. Ama ne ara baktı o anomalilere de saptayamadı bilmiyorum 🤷🏻♀️ Neyse doktor sonuçta, risk almaz diye düşünüyorum 🙄
Nisansimge Efsuni alanında uzman doçent tarafından gayet kaliteli bi ultrasonla yapıldı benim detaylı ultrasonum hiç merak etme😉 doktorunun tecrübesi iyi değilse haklısın 50 dk sürebilir kesinlikle katılıyorum
espalp Tikitinannesi ultrasonun bebeğe hiçbir zararı yok nerden aklınıza böyle bi düşünce aldınız ki? Devlet hastanesinde de uzun süreceğini sanmıyorum
Efsuni Tikitinannesi acikcasi paran ziyan olmus keske iyice araştırıp öyle gitseydin ben çok araştırdım ve 360 verdim çokta memnun kaldım iyi ki arastirmisimda gitmisim diyorum ne param ziyan oldu ne icimde her hangi bir şüphe kaldi
Zeyy_nepp Gulendam34 bende de öyle oldu canım bencr allah korusun doktorun şüphelendiği bişey olursa uzun uzun inceliyor