gnctrksv Bu konuda kafam çok karıştı ahşap beşikler çok güzel ama sanki uzun süre kullanılamayacak gibi sonradan uzatılabilen yataklar mı daha iyi bir alternatif yoksa park yataklar mı
Sengulkrgz gnctrksv park yatak aldim...Uzun bir sure zaten benimle yatacagi icin ve tayinci oldugumuz icin oda yapmadim.Tahta besik almadim hep yer kapliyor hemde kullanis acisindan rahat degiller diye park besik aldim.Istedigim zaman istedigim odaya rahat bir sekilde tasiyorum.Istedigim zamanda katlayabiliyorsun az yer kapliyor ve rahatlikla arabanin bagacina koyup istediginiz yere goturebilirsiniz yani.Bu rahatliktan oturu ben park besik adlkm
Tugramoms gnctrksv park yatak aldım bence park yatak daha kullanışlı ben çok beğendim e bebek aldık lüx park yatak modelini
Yegino gnctrksv bende park yatak aldım oda yapma planınız yoksa en güzeli bu. Benim ailemde farklı şehirde olduğu için gidip gelirken de rahatlık olacak bana. Park yatak devri bittiğinde de normal bi yatak almayı düşünüyorum o da uzun zaman götürür zaten 😊
gnctrksv Tugramoms teşekkür ederim sanırım ben de tercihimi park yataktan yana yapacağım ve lüks park yatak da çok ciciymiş güle güle kullansın meleğiniz inşallahh
Tugramoms gnctrksv çok teşekkür ederim canım benim bütün bebişler sağlıkla gelsin kullansın aldığımız ciciler ins 😍
EsraOzay Kanz marka park yatak aldım 3 ev gezdi ,İzmir gördü defalarca şimdi 2 çocuğumu büyüttü ,sıra 3. de. Ben çok memnun kaldım hem hafif hem kullanışlı. Hiç düşünmeden park yatak al derim.
gnctrksv EsraOzay☺️ artık hiç tereddütüm kalmadı desem yeridir anladım ki park yatak can’dır gerisi heyecandır