[silindi] Az önce miğde bulantısı oldu kustum ama beni baya zorladı bu ilk defa bu kadr zorlandm kusarken sonra elimi yüzümü yıkadım odama geldm ayanaya baktgmda yüzümün heryerinde kırmızı noktalar vardı cok belrgin hemde böyle birşey yaşayan var mı
Alessia [silindi] kılcal damarlar gebelıkte catlamaya ve kanayamaya cok meyıllı oluyor bendede olmustu doktora sordum endıselencek bırsey yok dedı basınctan bunlar normal dedı burundada aynı kanamalar olabılıyor cılttede
berguzar1987 [silindi] canım kan hacmi yükseliyor gebelikte bu sebepten zorlayınca kan toplanmış ama geçer biraz sonra
[silindi] Zeynepzeze geçiyo demi ama biri bana o lekeler daha sonra siyah çil haline geliyo dedi ne zaman geçer
Zeynepzeze [silindi] Bende çil falan oluşmadı canım geçiyor. Bakma sen herkese.. Kaç haftalıksın? Bulantın geçince oda geçer
Bebekveben Benim her kustuğumda göz çevremde olur canım çok zorlamaktan kılcal damarlar çatlıyor. Yarına geçer
Zeynepzeze [silindi] Endişelenme, inşaALLAH bir an önce geçer bulantın. Diğeri zaten onunla alakalı..