Ozge3747 Ne bekliyorsunuz yorumumdan daha nasil öğretici olabilir!siz emziğe bir kulp bulup çocuğumu koruyacağım derken; çevrenizdeki kimyasallardan , pis havadan nasıl koruyacaksınız acaba. Evinizde çamaşırlarınızı,bulaşıklarınızı deterjanla yikamiyorsunuz sanki o deterjanlar ne kadar
yikarsaniz yıkayın kaliyor. Yerleri supuruyorken o pis tozu soluyorsunuz, dışardaki havadan bahsetmiyorum bile ... marketten aldığınız çoğu alışveriş plastik ambalaj içinde peynirinize kadar... Geçmiyor mu saniyorsunuz..hic makyaj yapmiyor,parfum kullanmiyor musunuz...hayatımız kimyasallar ... kimyasallardan ne kadar kacsbilirsiniz. sizin hayalleriniz için toroslarda bir ciflikte yasayip hayatinizi herseyden soyutlamaniz lazim. Emzik konusuna gelince, imkani olan icin diyorum kalitesiz emzikten bahsetmiyorum yuksek sıcaklıklara dayanır darbeler karşı dirençlidir. Siz emziği düşünüyorsunuz ama ölumlerin çogu kirli hava, radyasyon, kimyasallar, genetik nedenler... Herseyden koruyamazsınız cocugunuzu. Emzikten koruyacaksiniz sözde... Neyse; Bir anneye yükleniyorsunuz mesajınızda.benim rahatsiz olduğum konu bu. ÇOK MERAK EDİYORSANIZ YAZILMIŞ TEZLERI OKUR BIZI BILGILENDIRIRSINIZ. Laf kalabalığı yapmışsınız bu arada . Burayi daha fazla meşgul edip memnun kaldiklarım postunu sizinle tartışarak kirletmeyeceğim. Bende insanların kullandıkları ürün deneyimlerini merak ediyorum. Konunun daha fazla uzamamasi icin açıkladım. Diger anneler bu yazıyı okuyacağı ve zaman kaybedecegi icin simdiden üzgünüm.